2777
2789

سلام قشنگای خودم شبتون بخیر.بیاید که جشنواره تخفیفی داریم برای روز مادر😍😍

اول از همه بگم من برای زدن این تاپیک سوال کردم و وقتی مطمئن شدم خلاف قوانین سایت نیست تاپیک زدم.قصد من تبلیغ کانال و .... نیست و قصدم فروش محصولاتمه🥰.تو قسمت فروشگاههای نی نی سایت تاپیکو ثبت میکنم.پس ممنون میشم گزارش نزنید و اگه دوست ندارید تاپیکو به بزرگی خودتون ببخشید😍.

خب خب،گل دخترا من مشاور و نماینده فروش محصولات زیبایی و مراقبتی پوست و مو هستم.یعنی چی؟یعنی اینکه شما مشکل پوست و مو و... اگه دارید به من میگی،پیش من مشاوره میشید،نوع پوست و موهاتون دقیق و علمی مشخص میشه،و بهترین محصول یا محصولات بهتون معرفی میشه😊.تازه علاوه بر این کلی راهنمایی تغذیه هم برای مشکلتون داریم😍.یعنی بهتون میگیم برای این مشکلتون چه خوراکی هایی مفید و کدوما مضرن😊.

تیم ما این مشاوره هارو رایگان انجام میده و اگه دوست داشتید از محصولاتمون بهتون پیشنهاد میدیم.

محصولاتمون برند فرانسوی،ایتالیایی و ایرانی هستن

خب حیطه کاری ما چیه؟؟؟ما توی این زمینه ها فعالیت میکنیم:

ریزش مو،عدم شانه پذیری مو،تقویت مو،مو خوره،رشد کم مو

روشن کننده صورت،رفع تیرگی نواحی خاص بدن،رفع لک،جوش،خشکی پوست،منافذ باز،شلی پوست 

لاین آرایشی هم داریم💄.میدونستید اکثر بلاگرا با کرم پودرای ما سروکار دارن؟🥰.بجز کرم پودر،ریمل،سایه چشم،خط چشم،ریمل ابرو،پنکک،رژگونه،رژلب،برق لب و.... هم داریم😍😍

تازه ما سبوس برنج،جوانه گندم،انواع قهوه،پک های لاغری،پک های چاقی،انواع دمنوش ها،انواع شوینده های بی ضرر،قرص ظرفشویی،شوینده ها و پاک کننده های نانو،شوینده ها و پاک کننده ها و واکس های خودرو،محصولات مراقبت دهان و دندان،شامپوهای تخصصی،صابونای تخصصی،لایه بردار،اسکراب،ماسک،سرم،روغن،کرم،ضدآفتاب و..... هم داریم👏👏👏

یه چیز عجیب،ما بالشت طبی،کاور بالشت و تشک،روتختی،انواع حوله و کالای خوابم داریم😳😳

خلاصه که مجموعه ما شامل انواع کالاهای ضروری هست.

اینجا در خدمتتونم.اگر هم دوست دارید محصولات،رضایت مشتریها و.... رو ببینید پیج اینستاگرام من تو امضامه.

دوتا فسقلی رو دارم میخوابونم ممکنه دیر جواب بدم گلا.ولی حتما جواب میدم😊

دوستتون دارم🥰

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشاوره میخوام  ریزش دارم  موخوره دارم  شانه پذیر نیست  خشکه  خوش حا ...

عزیزم مشکلتون ژنتیکی نیست؟کم کاری تیروئید،کبدچرب،مشکل هورمونی ندارید؟

میشه یه کرم مرطوب کننده واسه صورت و دست و بدنم بگی 

قیمت مناسب باشه داخلش پاربن الکل پارافین نداشته باشه

پوستم معمولی رو به خشک

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پوستم پرتقالی شده  پر از جوشه  بینیم جوش سر سیاه داره پر از منافذه  جوش منو دیوانه ...

عزیزم هم مشکل موهات هم پوستت راه حل های آسون داره😍.کیه که جوش و منافذ باز و موخوره و...رو تجربه نکرده باشه.برای همش راهکار هست خداروشکر.

پوستت لک نداره؟چربه یا خشک؟

میشه یه کرم مرطوب کننده واسه صورت و دست و بدنم بگی  قیمت مناسب باشه داخلش پاربن الکل پارافین ن ...

برای همش یه کرم باشه گلم؟یا مجزا بگم؟من از برندهای خودم اطلاع دارم عزیزم قیمت مرطوب کننده هامون هم زیاد نیست.ترکیباتشونم بهت میگم🥰

برای همش یه کرم باشه گلم؟یا مجزا بگم؟من از برندهای خودم اطلاع دارم عزیزم قیمت مرطوب کننده هامون هم ز ...

عزیزم منظورت تراست و نفیس ایناست؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من مشاوره میخوام  ریزش دارم  موخوره دارم  شانه پذیر نیست  خشکه  خوش حا ...

گلم مشکل کبد چربتو حل کن.یا پیاده روی کن و رژیم یا دکتر برو و دارو مصرف کن.در کنارش این کارهارو هم انجام بده.موهای شما فاقد آب هست پس باید آبرسانی بشه.با یه آبرسانی اصولی هم موهات نرم میشه هم خوش حالت و هم نرم و شانه پذیر.

برای ریزش و کم پشتی هم تقویت کنن میخواد.اتفاقا تقویت کننده های ما تو همین نی نی سایت شناخته شده هستن😍.اگه دوست داشتی بگو محصولاتمونو معرفی کنم