2777
2789
ببخشید رک میگم. من یجوری شدم که نمیتونم نزدیکی رو تحمل کنم.تنگ شده بدجور.
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی سز رحم دستکاری میشه و احتمال چسبندگی توی بارداری بعدی وجود داره و خداییش من طبیعی آوردم رفتم دکتر اصلا تشخیص نداد ک طبیعی بودم فقط از روی خطای شکمم یهو گف تو بچه داری گفتم آره گف زایمانت چی بود گفتم طبیعی گف حتما زایمانت خیلی خوب بوده چون واژنت عین دخترایی ک میان معاینه میشن
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
من زیادی طرفدار طبیعی هستم ولی خب همونجور ک گفتم سزارین هم یه روشه برا مواقع بحرانی
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
بله درسزارین احتمال چسبندگی رحم هست دربارداریهای بعدی منظورم از دستکاری نشدن درسزارین همون مجرای زایمانه که دست کاری نمیشه اصلا ضمن اینکه بدنهاهم متفاوته
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
صد درصد طبیعی بهتره.بخاطر اینکه سزارین یه جراحی
ولی اینکه میگن طبیعی از رو تخت بلند میشی انگار نه انگار فقط روز اوله.بعدش بخیه های پرینه خیلی در داره.نمیشه نشست.منکه اینجوری بودم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
من خودم زایمانم طبیعی بود خب درد که مسلما داره ولی خودم راضی بودم. وازنم هم گشاد نشد بعدش
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
من چون پرستاری خوندم وهم اتاق زایمان کارکردم هم بهش زنان بشدت از طبیعی بدم میومد هرچند خطراتش کمتره
وچون زیاد دیده بودم یه حس انزجار داشتم متاسفانه
اماطبیعی مزایای زیادی هم داره.
ببین نظر پزشکت چیه
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
این گشاد شدن واژن بعد از زایمان طبیعی کاملا به بدن خانم مربوط میشه بعضی ها با جهارتا زایمان هم واژن تغییری نمیکنه چون ماهیچه واژن قویه بعضیا با زایمان اول تغییر شکل میده...من حتی یکی رو میشناسم اصلا بجه نداره ولی واژنش گشاد شده اینا همش به نوع ماهیچه و قوامش برمیگرده
گنجشک جون من که دردم با امپول فشار شروع شد ولی نمیدونم بدون امپول و در شرایط طبیعی دردش بیشتره یا کمتر
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
2810