2777
2789
الان همه طبیعی ها میان میگن نههههههه همچین اتفاقی نمیوفته. سزارینی هم میان یه چیز دیگه میگن جنگ میشه. خواهر بیکاری
♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یه دروغه من خودم بچمو طبیعی آوردم بعد 40روز ک نزدیکی داشتم ایقد تنگ بودم ک روتختیم تمام خون شد بعد ماما خصوصی بهم گف از بس گفتی تنگ بدوز ک ایقد تنگ شدی بنظرم از دختریمم تنگترم
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
البته سزارین رو زیر سوال نمیبرم چون میدونم ک واقعا دربعضی شرایط راهی بهتر از سزارین برا جنینی ک 9ماه زحمتشو کشیدی نیس
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
من نظر شخصی خودم برای زایمان این بود میگفتم فقط طبیعی با اینکه ب راحتی میتونستم بخاطر بیماریم یه نامه بگیرم ک مجوز سزارین بشه برام ولی نخواستم و تاکید داشتم میرم برا زایمان طبیعی اگه نشد و خدا نخواست ببرنم اتاق عمل
2810