2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست
نادی و مه جبین عزیز ممنون از محبت و دعای خیرتون ان شالله خدا که نی نی های شما رو هم براتون حفظ و عاقبت به خیر کنه
قدمهایت را بر روی چشمانم بگذار تا چشمانم بهشت را نظاره کنند …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مه جبین جون اگه گروه بزنی که من یکی از اعضای پرو پا قرصش می شم اگه درست کنی که خیلی عالیه اینجا ارتباط برقرار کردن خیلی سخته و زمانبره یه پیشنهادم برای اسم گروهمون از الان بدم مهر مادری .من منتظرم ایشاله که مامانای دیگه هم رغبت نشون بدن هر چه سریع تر گروهمون شکل بگیره که بتونیم بهتر و بیشتر با هم در ارتباط باشیم و کمک حال همدیگه
بچه ها از غروب به بعد امیر پارسا رنگ پوستش سیاه می شه البته فقط پوست صورتش و دور دهنشم وقتی شیر می خوره از سینه می گیرمش کبوده تو نتم سرچ کردم دلیلی براش پیدا نکردم شما می دونید علتش چیه
منم مشکل کولیک داره بچم بعضی وقتا اینقدر شدیده که مجبور می شم بهش عرق نعنا بدم البته یه قطره تو 15 سی سی اب بایه تکه کوچولو قند کوچک که واقعا تاثیر داره بهتر از اون داروی کولیکی که دکتر داده
واقعا کدوم روش برای ختنه مناسبه منم شنبه این هفته که میاد نوبت ختنه گرفتم از بیمارستان می خوام به ماه صفر نیوفته چون بعد از ماه صفر هم بچه بزرگتر میشه و فکر کنم سخت تر شه براش ولیدکترم میگه زوده هنوز بذاربچه وزن بگیره چه کار کنم به نظرتون ؟
بچه ها من واسه دل درد بچه بهش شربت گرپ میکسچر با قطره پدیلاکت میدم ولی هرشب دل درد داره گرپ میکسچر و که میدم یکم ظول میکشه تا خوب شه خیلی دل درد بچه بده خدایی آدم واقعا اذیت میشه
*یاسمن مامان کوروش*
هانی جون اطرافیان ما معمولا همون روش سنتی ختنه میکنند میگن کافیه بچه یکی دو بار جیش کنه درد و سوزشش کم میشه ولی اگه حلقه باشه تا زمانی که حلقه هست درد داره
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
مه جبین و هانی من به روش سنتی ختنه کردم نی نی رو. به نظرم از حلقه بهتره زودتر خوب میشه. حلقه تا وقتی نیفته دردسر داره. دوست من واسه بچه ش حلقه گذاشت دو هفته طول کشید بیفته روزای آخر آویزان بود و نمیفتاد.
2810