2777
2789
عنوان

سابلیمینال...فقط کسایی ک باور دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست
خب مشکل اینجاست ساب تا دو ماه دیگه باید گوش بدم اینام میگن تو باید قبل از سال نوبت بگیری من اصلا مون ...

دیگه اگه خودت به ساب اعتقاد داری بیخیال عمل شو من امتحان نکردما ولی کلا میگم دلتو یکی کن

خدایی تغییر میکنه ؟ مثلا قد بلند میشه ؟؟ من باورش برام سخته وگرنه انجام میدادم  بعد اینکه ...

میگن اگه از سازنده های مختلف بشنوین امکان اینکه شیطانی باشه زیاده دیگه نمیدونم گلم....ولی سرماخوردگی و حساسیت چند ماهه من ک اصلا با هیچی خوب نمیشد با ساب خوب شد اونم رایگان تو کانال بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساب چی شروع کردی گلم ؟؟ تغیراتش اینطوری بود ک بینیمو کوچیک کرد الان قوزش داره محو میشه و اومده پایین ...

منم ساب بینی

من بینیم گوشتیه ولی قوزش یکمی هست ک اونم ب خاطر چندین سال عینکه

از عمل خیلییی میتزسم😐😄 ب خاطر همین ب ساب روی اوردم.

چند وقت گوش دادی؟ و روزی چند دقیقه؟

از 
اصلا نمیخوام بهتون پیشنهاد بدم گوش بدین چون بعضیا شیطانی هستن هر مشکلی پیش بیاد میآید یقه منو میگیری ...

از کجا میشه فهمید ساب شیطانی هست یانه 

من رون هام تپله آرزوووووومه رونم لاغر بشه 

خیلیم باشگاه میدم 

اگر میدونستم میشه با این وسیله اما بی خطر  حتی دو سه سانت سایزش کم بشه انجام میدادم 

یاخدا..اسی اگه اینجوری باشه که هممون حوری بودیم الان

میدونی چرا حوری نیستیم چون پایند بودن ب ساب و مرتب گوش کردنش سخته من سه ساله اشنام هر سری ولش میکنم این سری چسبیدم بهش

از کجا میشه فهمید ساب شیطانی هست یانه  من رون هام تپله آرزوووووومه رونم لاغر بشه  خیلیم ...

نمیتونی بفهمی شیطانی هست یان کار سختیه مگه اینکه اون سازنده رو بشناسی منم اوایل یکم باورش برام سخت بود الان فهمیدم ک نه راحته 

کدوم کانال میشه لطفا اسم یا لینک کانالو بذاری 🙏🙏🙏🙏

سرماخوردگی از. Berke با اینکه اعتقاد دارم اما هنوز باورم نمیشه ک خوب شدم مریضی ک اونقدر منو. عذاب میداد یه شب داشتم از حال میرفتم از بس حالم بد بود اینو پلی کردم از همون صبح کاملا خوب شدم تاخود امروز فکنم دوماه میشه