2777
2789
هماهنگی پدر مادر والگوی خوب بودن براش

این هماهنگی خودش اصل مهم تربیت بچه هست که متاسفانه همسر من با من هماهنگ نیست هر کاری پسرم میخواد براش انجام میده چرا گریه نکنه 😐هزار بار میگم با این کارت بجه بد بار میاری دو روز دیگه همین رفتارش دردسر ساز میشه که با گریه داد زور به خواستش برسه ولی همسرم اصلا با من همراهی نمی کنه چقدر بده این پدرا تربیت مادرا رو هم خراب میکنن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
این هماهنگی خودش اصل مهم تربیت بچه هست که متاسفانه همسر من با من هماهنگ نیست هر کاری پسرم میخواد برا ...

عزیزم این خصلت کل مرداس حرص نخور دکتر پسر من به شوهرمم کف شما باید هماهنگ باشید باز کار خودشو میکنه پسرم پریشب میگه بابا هیس گوشتو بیار بریم شکلات بخریم مامان نفهمه😒بچه هم فهمیده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این خصلت کل مرداس حرص نخور دکتر پسر من به شوهرمم کف شما باید هماهنگ باشید باز کار خودشو میکنه ...

اره دقیقا پسر من ۲ سالشه خیلی خوب درک میکنه با پدرش یه چیزی که‌میخواد میگه بابا بیاد 😐😐😐😐تابستون با همسرم سر این موضوع دعوای بدی کردیم منو جاریم یه جا هستیم همسرم شبا می یومد پسرمو  می برد خونه اونا اینم عادت کرده بود وای داستان داشتیم ها اونقدر گریه میکرد که باید منو ببری پایین اونم واسه این که گریه نکنه می برد دیگه بالا بیا نبود منم خسته شدم گفتم این تربیت درستی نیست واسه چی بچه رو بد عادتش میکنی هر شب هر شب خوشت میاد انگار خودتم بری خونه داداشت بالا نیای دعوا کردیم۲ هفته آقا قهر بود منم محلش ندادم خودم قشنگ نشستم رو پسرم کار کردم ترکش دادم تا اومدن اونم خوابش میدادم دیگع‌پدرش رو نمی دید از سرش افتاد 🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره دقیقا پسر من ۲ سالشه خیلی خوب درک میکنه با پدرش یه چیزی که‌میخواد میگه بابا بیاد 😐😐😐😐تابستون ...

منم این بدبختیارو کشیدم درکت میکنم گاهی با دعوا هم درس نمیشه پسررمن حدود سه سالونیمه یبارم میگم گوشی نه یا شکلات نه میگه بابا میاد میده