2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس رب گوجه خونگی استفاده نمیکنه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 31 پست
رو ویژگیهایی  که رقبا شاید رعایت نکنن تمرکز کن. مثلا خیلیا توی قابلمه روحی میپزن که توش نباید م ...

توی دیگ بزرگ استیل پخته شده

اون کیسه فریزر هم اولین باره میشنوم

این کارو نکردم تا حالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما دیسک کمرت خوب شد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ببخشید شما دیسک کمرت خوب شد 

دیسکم با استراحت مطلق،،برگشته سرجاش

اما اگر کوچکتریت حرکت اشتباهی انجام بدم،،دوباره میزنه بیرون

مثل پیچی که هرز بشه،،اونجوریه

یه کارگر گرفتم کمک شوهرم برای رب گوجه 

دیسکم با استراحت مطلق،،برگشته سرجاش اما اگر کوچکتریت حرکت اشتباهی انجام بدم،،دوباره میزنه بیرون مث ...

ایشللع همیشه سلامت باشی .اصلن تاپیک گوجه رو نگاه نکردم خودم دیسک دارم تازه شروع کردم استخر رفتم کمرم خیلی سنگین انگار توش وزنه گذاشتن .با شما قبلن حرف زده بودم گفتم بپرسم شاید تجربه جدیدی داری منم استفاده کنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ایشللع همیشه سلامت باشی .اصلن تاپیک گوجه رو نگاه نکردم خودم دیسک دارم تازه شروع کردم استخر رفتم کمرم ...

ممنونم گلم

شماهم همینطور

ببین،،من اوایل که درد داشتم،،اصلا تکون نمیخوردم

همش دراز کشیده بودم

غذا و نماز هم درازکش بود

فقط و فقط برای عذرمیخام دستشویی از جام پامیشدم و فقط توالت فرنگی مینشستم

بعدازدوهفته،،کمی بهتر شدم،،کمربند میبستم و پا میشدم راه میرفتم

یک هفته بعد،،استخر رفتن رو شروع کردم

ببین،،استخر میری فقط توی آب راه برو.همین

نری شنا کنی هاااا که داغون میشی.جکوزی هم نرو.برخلاف تصور عام،،جکوزی خیلی درد کمرو بدتر میکنه

تا سه ماه دائم کمربند داشتم

تازگیا فقط برای کارایی که به کمرم فشار میاره،،مثل شستن بچه،،رانندگی و...کمربند میبندم

هنوزم توالت فرنگی میشینم

نمازم رو روی صندلی نماز میخونم.برای رکوع و سجده،،خم نمیشم

جاروبرقی اصلا نمیکشم.مگه یه جایی بچه ها یه چیزی بریزن،،فقط همونجارو جارو میکشم

یه خانمی دوسه هفته ای یه بار،،میگم بیاد،،نظافت اساسی کنه و بره

عزیزم،،خوب میشی

ولی تا همیشه باید مراعات کمرت را بکنی

ممنونم گلم شماهم همینطور ببین،،من اوایل که درد داشتم،،اصلا تکون نمیخوردم همش دراز کشیده بودم ...

مرسی وقت گذاشتی این همه برام نوشتی .ایشااع همیشه خوب باشیم آدم درد می‌کشه میترسه بعدش کار خوبی می‌کنی رعایت می‌کنی 

ممنونم گلم شماهم همینطور ببین،،من اوایل که درد داشتم،،اصلا تکون نمیخوردم همش دراز کشیده بودم ...

کمربندتون اتل داره یا معمولی .

مرسی وقت گذاشتی این همه برام نوشتی .ایشااع همیشه خوب باشیم آدم درد می‌کشه میترسه بعدش کار خوبی می‌کن ...

خواهش میکنم عزیزم

چون دردشو کشیدم،،درک میکنم و سعی کردم کامل توضیح بدم برات

کمربندتون اتل داره یا معمولی .

فک کنم منظورت فنره

چون دکتر نوشته بود توی نسخه م،،کمربند طبی ۴ فنره

البته فنر نیستن ها.همون بیشتر شبیه آتل هستن

بله.۴ فنره(آتل)طبی خریدم

مارک وِرنا

واااقعا کمربند خوبیه

مارکای دیگه مثل پاکسمن و طب و صنعت و... بدرد نمی خورن.پولتو نده بالاشون

همون وِرنا عالیه

از اونای دیگه هم یه کم گرونتره

خواهش میکنم عزیزم چون دردشو کشیدم،،درک میکنم و سعی کردم کامل توضیح بدم برات

مرسی عزیزم 

من کیلو ۵۵ میفروشم کسی نمیخره چطور ۸۰ میفروشن مردم؟! کسی که ازش خرید کردید رو میشناسید؟

رب کیلویی ۵۵ تومنه ....ما تهرانیم .پستی گرونه ...اگرتهران هستید .میتونید بفرستید .به پدرم بفروشید ..ولی ربتون باید کپک نداشته باشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
رب کیلویی ۵۵ تومنه ....ما تهرانیم .پستی گرونه ...اگرتهران هستید .میتونید بفرستید .به پدرم بفروشید .. ...

تهران نیستم

ارسال از مشهده

باربری قیمتش زیاد نیست

۱۰ تا دبه رب گوجه رو ۳۰۰ حساب میکنه

اگه پدرتون خریدار باشن،،میتونم کیلو۴۹ حساب کنم براشون