2777
2789

طبیعی هست یا علت خاصی داره من هفته یه دونه میزنم دفعه اول که زدم اصلا این طور نشد ولی دفعه دوم والان سومی زدم این طور شدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره کلا پروژسترون عوارض جانبی زیادی نداره ، ولی فک کنم خارش و بثورات جلدی هم جز علائمشه

چقدر بده ۷ تا دیگه دارم بزنم 🥴

چرا شما هم درد داری  

نه هفته شانزدهم بچه ی من داشت میومد بیرون😂😂 دقیقا مثل زایمان باز شدم. عمل کردم، سرکلاژ، الان پنج ماهمه روزانه کلی دارو مصرف میکنم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
نه هفته شانزدهم بچه ی من داشت میومد بیرون😂😂 دقیقا مثل زایمان باز شدم. عمل کردم، سرکلاژ، الان پنج م ...

عزیزم میفهمم سخته منم از ۶ یا ۷ ماه دهانه رحمم باز میشه بهش گفتم من سابقه خطر زایمان زودرس دارم سر اون دوتا بچه ام کلی بستری شدم دارو گرفتم تا ۳۶ و۳۷ رسوندم گفت نه سرویکست ۳۸ خوبه سرکلاژ نمیخواد الان درد دارم این امپول ها داده

عزیزم میفهمم سخته منم از ۶ یا ۷ ماه دهانه رحمم باز میشه بهش گفتم من سابقه خطر زایمان زودرس دارم سر ا ...

تکون نخور استراحت کن، یهویی طول سرویکس کم میشه، فقط بخواب 

تکون نخور استراحت کن، یهویی طول سرویکس کم میشه، فقط بخواب 

نمیدونم والا اسباب کشی کردم از یه شهردیگه اومدم ده ساعت تو جاده بودم بخاطر اونه 

نمیدونم والا اسباب کشی کردم از یه شهردیگه اومدم ده ساعت تو جاده بودم بخاطر اونه 

یا خدااااا

زیر پاهات یه چیزی بزار رو شیب معکوس بخواب ، چند هفته مطلق استراحت کن حداقل تا هفت ماهگی

یا خدااااا زیر پاهات یه چیزی بزار رو شیب معکوس بخواب ، چند هفته مطلق استراحت کن حداقل تا هفت ماهگی

الان بهتر شدم اینقدر دردداشتم