2777
2789
آوینا اسم دختر منه اینقدرم خوشکل و با مزه ماشالا که خدا میدونه درست عین خودمه همه خوشکلیاش به خودم برده ولی سه ماه دیگه بدنیا میاد خخخخ
اسرار نهان را نه تو دانی و نه من....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه تاپیک بود بخدا باگوشیم وگرنه لینکشو میذاشتم گفته بودن اسم حنانه زهرا،گل فاطمه اصلا یه اسمایی ک بنظر من شان و منزلت اسم زهرا و فاطمه رو زیر سوال میبرد.اگه طرفدار اسم مذهبی هستین بذارین زهرا فاطمه اینا ب تنهایی بهترینه اسم ها هستن ولی اخه ....مثلا یکی گفته بود یاس فاطمه و ازین اسما.تورو خدا این اسمارو برای بچه ها نذارین
دنیا جان موقع انتخاب اسم به قدیم و جدید بودنش زیاد توجه نکن به نظرم ملاک انتخاب باید اول خوش آهنگ بودن اسم باشه بعد معنیش خیلی معذرت میخوام این اسمای عجق وجق که دوستان پیشنهاد میدن بیشتر شبیه اسم یهودیا و بودایی هاس. اسم باید معنیش روش باشه
قربونت دنیا جون دحترمم مث خودم با مزه س قربونش برم شکر میریزه از دهنش ولی آوینا خوشکله اگه دوست دتری دحترت خیییللییی با مزه بشه بذار مینا
اسرار نهان را نه تو دانی و نه من....
عزیزم زیاد سخت نگیر یه دوستی داشتم از زمان مجردیشدنباله اسم برای دختری که هنوز نداشت بود اخرم بعد از اوووون همه سال گشتن یه اسم واقعا بی کلاس گذاشت زیاد بگردی سر در گم میشی یه اسم خوش اهنگ که به فامیلیش بیاد انتخاب کن
هیچ آسمی آنی و یهویی به ذهن آدم نمیشینه دنیا جون.باید در موردشون وقت بذاری و فکر کنی.حتی با خودت تکرار شون کنی ببینی به دلت میشینه یا نه و همچنین در مورد معانی اسم هم حتما تحقیق کنی
2810