2777
2789

از لحاظ مالی که کلا از ۱۸ سالگی مستقل شدم با کار کردن 

از باقی لحاظ ها هم نمیشه وابستگی به همسر یا خانواده رو به صفر رسوند طبیعی هست هم که تا حدودی باشه 

اما باید تعادل رو رعایت کرد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه مالی مستقل باشم

عاطفی هم مستقل باشم 

اون دیگه اسمش شوهر نیست اسمش آجره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببخشید میتونم بپرسم اولین شغل تون تو ۱۸سالگی چی بود

تو کافی شاپ کار میکردم عزیزم یه مدت

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مهمترین دلیل شاغل بودنمه که دستم از نظر خرج کردن بازه. بعدش با پولم واسه خودم ماشین جدا خریدم و میتونم بدون نیاز به کسی هرجا خواستم برم. ولی با این حال با شوهرم دوتایی هستیم بیشتر خوش میگذره

عاطفی نه ولی مالی باید در همون حد که مرد بهت احتیاج نداره تو هم به استقلال نسبی داشته باشی

شاغلم خودم

ولی میگم استقلال عاطفی چرت محضه دیگه

بهش میگن طلاق عاطفی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
شاغلم خودم ولی میگم استقلال عاطفی چرت محضه دیگه بهش میگن طلاق عاطفی

اره. درسته. ولی بعضی زنا مثلاً یه خرید می‌خوان برن حتما باید شوهر اونا رو ببره و بیاره. یا یه مهمونی شوهره باید تا دم در طرفو برسونه. این بده

اره. درسته. ولی بعضی زنا مثلاً یه خرید می‌خوان برن حتما باید شوهر اونا رو ببره و بیاره. یا یه مهمونی ...

نه دیگه کسی که شاغله منتظر کسی واسه رفت و امد نیست اصولا

ولی دیگه سردی و بی توجهی همسر واقعا نرمال نیست و خانومی هم نمیتونه ادعا بکنه که به محبت همسرش نیاز نداره و مستقله چون زندگی اصلا عادی نیست 

نه دیگه کسی که شاغله منتظر کسی واسه رفت و امد نیست اصولا ولی دیگه سردی و بی توجهی همسر واقعا نرمال ...

محبت اره. من منظورم کارهای عادیه که هر آدمی باید خودش بکنه. بتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون. اینا ربطی به محبت نداره.