2777
2789
عنوان

سازش کنم بیاین همه؟؟؟؟؟؟

133 بازدید | 7 پست

تو رو خدا بیاین قصاوت کنین مشکل من بودم یا شوهرمممم

ما با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم خواهرشوهر روبرومون 

خواهرشوهرم یه پسری داره 3 ساال از دخترم کوچکتر اط وقتی کوجک بود  تا تونست این بچه رو گاز کرفته روش اب دهن میریزه با شمشیز اسباب بازی بش حمله میکنه کلاس اوله 

امروز میخواستیم بریم شهرموو ن ز پیش پدر و مادر من،،، خلاصه دخترم قبل رفتم رفت خونه مادر شوهر اونم بود و هی فحش میداد چون ما می‌خواستیم بریم ناراحت  بود 

شوهرم گفت چرا بچه رفت پیششون ک اون پسره ببینش و فحش بده و اذیت کنه

خلاصه دوساعت راه رو داد شدیددددددد میزد وحشتناک وحشتناک

ک وطیفه توهه بگی وقتی فلانی هست نره پیششون 

بجه ها شوهرن اینقد داد زد به لحطه ماشین و نگه داشت منم پیاده شدم دو جاده بین دو شهر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا،،،،

بعد گفت دو ربرگردن دیدیم برمیگردیم منم ک تو مسبر پیدا شدم گفتم خودم میرم خلاصه دیگه گغت خودم میبرمتون 

بخدا میخوایتم بمونمو خونه بابام 

مامانم گفت میخوای شر درست کنی

بلایی ک شوهرم سرمون اورد قهر کردن نداره؟؟؟؟؟؟ 

بعد گفت دو ربرگردن دیدیم برمیگردیم منم ک تو مسبر پیدا شدم گفتم خودم میرم خلاصه دیگه گغت خودم میبرمتو ...

عزیزم باهاش حرف بزن بکو پس اختیار دختر دست من؟! فردا نگی مامانم میگه چرا نمیاد پایین؟! قبول کرد دیگه نزار برع پایین اصلا 

به شوهرت و خانوادش کاری ندارم اما تو چطور میذاری دخترت اونجا بره وقتی اذیت میشه؟

خودش کرم داره هر چی بش بگم گوش نمیده چیکار میتونن بکنم باش عصبیش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ نزارم بره عصبی میشه 

چون پدر بزرگ چیز ی میاره میبرشون بیرون دخترم نره ناراحت میشه

خودش کرم داره هر چی بش بگم گوش نمیده چیکار میتونن بکنم باش عصبیش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ نزارم بره عصبی میشه&nbs ...

اصلا اجازه نده

بگو هروقت خواستی بری با هم میریم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️