2777
2789
عنوان

شما به بچه ی یه سال و دوماهتون غذا و چیزای دیگه از صبح تا شب چی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 25037 بازدید | 75 پست
پرنسس عزیزم بچه هایی که شیرمامانشونو میخورن بازم ادم دلشو خوش میکنه که اگه غذا نخورد بازم داره یه چیز مقوی که سرشار از املاح و ویتامینه میخوره ولی شیرخشک هرچقدرم که بگن خوبه من راضی نیستم بچم بخوره فقط و میخوام غذا بخوره به جاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم 13 ماهشه . خیلی بد غذاست. وزن تولدش 3100. الان 8 کیلوست. بیشتر تمایل ب شیر خودم داره تا غذا. اونم خیلی بد صبونه میخوره. یا اصلن نمیخوره یا ی روزایی خوب میخوره. ولی تازگیا افتضاح شده. صبونه چندتا قاشق چایخوری پنیر خامه ای گردویی . یا یکم نون تست یا خمیر بربری ک جالبه بگم جفتشو بصورت لقمه باهم نمیخوره. نونشو میده بیرون. ینی جدا جدا میخوره معمولا نمیدونم چرا. ناهار و شامشم بیشتر شده سیب زمینی سرخ کرده.غذای سفره رو خیلی کم میخوره تازگیا. سوپ ک کلا زده شده . حریره و اینام ک هیچییییی اصن قهره.پدرم دراومده. انقدر چیا بلدم و این نمیخوره ک درست میکنم ازون ور میریزم دور. خیلی ناراحتم. کلا ظریفه اما کاش میخورد. همش فک میکنم گشنس. چون میگه به به ولی هیچی رو دوست نداره مگه سیب زمینی و پیتزا.
ی دختر دارم شاه نداره- صورتی داره ماه نداره -از خوشگلی تا نداره
سلام،پسر من تولد٣ ک ،الان ١٦ ماهشه حدود٩:٢٠٠،صبحانه تخم بلدرچین با پیاز داغ!!!بدون پیاز سرخشده ریز نمیخوره،،گاهی سرلاک،ناهار غذای خودمون یا سوپ با گوشت چرخشده،هویج پیاز پودر بادام،گاهی کدو حلوایی،چیزی که جدیدا دوست داره کباب تأبه ای با گوشت،پیاز کدو حلوایی زیاده،چون نرم میشه،بعداز گوشت هم چند لقمه نُون،،راستی،،براش با مغزها و شیر پاستوریزه فرنی بپز،اصرار هم نکن،من جلوش اسبابازیای بأطری دار راه میندازم بش میدم،یا جلو تی وی،که کار بدیه،جدیدا هم لقمه میزارم تو قاشقش خودش میبره سمت دهان ،بهتر میخوره
بچه ها من تازه امروز فهمیدم زیر نه کیلو رفته وزنش.دختر منم با نون چیزی نمیخوره تف میکنه بیرون.صبحی واسه اولین بار واسش فرنی درست کردم تو دهنش نکرد از عصبانیتم همشو ریختم.گریه...
منم یکماهیه پسرم صبحانه همه چی میخوره . خامه و کره باعسل یا شیره انگور یا شیره خرما نون پنیر تخم‌بلدرچین تخم مرغ حریره بادام شیربرنج سرشیر با عسل یا مربا
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
پسرمن هروقت میخواد دندون دربیاره یکماه کامل غذا نمیخوره. من لقمه های خیلی کوچیک میگیرم درحد بندانگشت خامه که میزنم به نون با مربا عسل شیره چیزی نرم میشه میخوره
من یه معجونو همیشه برا پسرم درست میکنم تاثیرشم کم بیش دیدم تو وزن دهی یدونه موز متوسط رو با پشت چنکال پوره میکنم دوقاشق مرباخوری پودر ۴مغز دو قاشق مرباخوری خامه صبحانه یه قاشق مرباخوری شیره انگور همه مخلوط میکنم . گاهی چندتا بیسکویت مادرهم‌توش آب میکنم خوشمزش میکنه
اینقدر دلم میخواد دو کیلو اضافه کنه یه ذره لپ بیاره من ذوقمرگ میشم البته بهیه کیلوام راضی میشم فقط بخوره غذا اینقدر خستگی رو تو تنم نذاره با نه نهگفتنش و سرشو برگردوندن و نخوردن
پسرمن ۳۱۰۰بود الانکه ۱۷ماهش ۱۲کیلوصیح که بیدار میشه سه پیمونه شیر با دوقاشق عسل توشیشه میدم که قندش بره بالا بعدمیبرم پوشکشوعوض میکنم تشت پرمیکنم اب بازی کنه که حسابی گشنه شه بعدش بهش تخم مرغ میدم وبعد میوه سوپم درست میکنم میکس میکنم بهش میدم غذای سفره ام درحد سه چهار قاشق میخوره.دسر معمولا بهش خرماگردو وموزبانارگیل یاخامه میدمانگورم خیلی دوست داره
2810