2777
2789
عنوان

شما به بچه ی یه سال و دوماهتون غذا و چیزای دیگه از صبح تا شب چی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 25037 بازدید | 75 پست
من سعی میکنم غذای خودمون رو بدم، البته به دختر یه روز در میون تخم مرغ یا تخم بلدرچین میدم، بعدم لقمه های کوچیک پنیر گردو یا کره مربا، یا کره بادام زمینی و عسل و این چیزا.... ناگفته نماند دخمله من خیلی کم غذا می خوره ولی منم اصرار نمیکنم، چند تا لقمه که خورد
همراهی خدا را می طلبم، برای راضی بودنم از هر آنچه او می خواهد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا صبحانه حلیم گندم و بلغور و فرنی و شیر برنج و حریره با مغزها مثل بادام و پسته و فندوق خوبه، اگه غذای اینجوری دوست داره.
مرمر جون دخترم تپل مپل بود ولی هی داره ضعیف میشه همه میگن چرا اینقدر لاغر شده تقریبا هرجا میرم این سوال رو ازم میپرسن دکتر هم میگه نه خوبه نه بد شاید به خاطر دندوناشه ولی خودم خیلی ناراحتم واسش
خوب پس، احتمالن برا دندوناشه، واقعن نگرا نباش، بچه بعد از یک سال خوب نیست خیلی تپل باشه، دخترت حتمن ظریفه، ایشالله سالم باشه، هر کی بهت گفت چرا لاغر شده بگو دخملم به فکر اندامشه.
من جو پرک یا گندم رو می پزم اینقدری که حسابی نرم بشه، بعد با گوشت یا قلم یا مرغ ریش شده مخلوط میکنم با یکم نمک، ساده و آسون.
مرسی مرمر جون،من دخترم ناخواسته از شش ملهگی شیرخشکی شد به خاطر همین خیلی سعی میکنم جبران شیر مقوی مادرو با غذا بکنم و هی وسواس دارم چرا نمیخوره اخه شیرخشک که فایده نداره
نه بابا اینجوری هم نیست، به نظره من که شیر خشک اصلن انقدر ها بد نیست، وسواس نداشته باش، می بخشی باید برم ، ایشالله موفق باشی
پسرم ١٤ ماهشه بدو تولد ٣/٢٥٠ الان ١٠/٥ کیلو تا ساعت ١١ ظهر ک خوابه و شیرمو میخوره پامیشه یه تیکه نون میدم دستش تا ناهار ٢ حاضر بشه ناهارخودمونو میدم عصری میوه مثلا سیب میدم شبم هرشامی بخوریم میدم اون اواسط هم فقط شیر میخورهه چون یاد گرفته خودش میاد. پیشم میگه جی جی اب هم در طول روز سه بار میدم
KEEP CALM I'M .👑.......QUEEN 👑
2810