2777
2789

سرکلاژ=دوختن دهانه رحم برای جلوگیری از زایمان زودرس برای کسانی که نمیدونن چیه

من یه حسی دارم مثل افسردگی و استرس میترسم بازهم تلاشم بی فایده باشه و بچم نمونه🥲میشه دلداریم بدید دوتا زایمان زودرس داشتم دعام کنید و بگید چکار کنم روزام بگذره

😔😔😔

بستگی داره علت زایمان زودرس تو چی بوده چون دو بار بوده شاید اصلا ربطی نداشته به دهانه رحم مگه قبلا شل بوده واسه این افتاده در هر صورت اگه عادی باشه و مشکل خاصی نداشته باشی بچه میمونه غصه نخور واسه من چون سرویکس کوتاه شده بود با سرکلاژ بچه موند همه کارم میکردم

بستگی داره علت زایمان زودرس تو چی بوده چون دو بار بوده شاید اصلا ربطی نداشته به دهانه رحم مگه قبلا ش ...

من بچه هام سالم بودن ولی کیسه آبم پاره میشه دکترم اینو تشخیص داده هر نوع آزمایشی انجام دادم مشکلی نبود

😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خیره ولی پارگی کیسه آب علت‌های مختلف داره مثل استرس و چیزای دیکه سرکلاژ مال کوتاه شدن سرویکس هست انشالله برا شماجواب بده به نظرم پیش چند تا دکتر دیکه برو اگه تهرانی آدرس بدم بهت

سلام عزیزم  چرا سرکلاژ شکمی نکردی؟

چون سرکلاژ شکمی فقط برای کسانی که سرکلاژ مک دونالد و شیرودکار براشون جواب نداده باشه من سر دوتای قبلی سرکلاژ نشده بودم

😔😔😔
چون سرکلاژ شکمی فقط برای کسانی که سرکلاژ مک دونالد و شیرودکار براشون جواب نداده باشه من سر دوتای قبل ...

آها ان شاء الله به سلامتی بغلش بگیری 

منم دو تا زایمان زودرس داشتم یکی با سرکلاژ بود 💔🥺

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
آها ان شاء الله به سلامتی بغلش بگیری  منم دو تا زایمان زودرس داشتم یکی با سرکلاژ بود 💔🥺

عزیزم😔دلیل اینکه سرکلاژ جواب نداد چی بود خدا کنه برا من جواب بده من تحمل ندارم خدایا من جز تو کسیو ندارم🙏😭

😔😔😔
عزیزم😔دلیل اینکه سرکلاژ جواب نداد چی بود خدا کنه برا من جواب بده من تحمل ندارم خدایا من جز تو کسیو ...

ان شاء الله عزیزم برات جواب می ده توکل به خدا 

نمی دونم شاید نارساییم خیلی شدیده 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️