2777
2789
عنوان

زنعموم🗿

218 بازدید | 11 پست

سلام دیر وقته و ذهنم درگیر برا همین این تایپینگ رو درست کردم

من با خاتواده بابام رابطه خوبی دارم

۱۸ سالمه و سال کنکورمه

خونمون محیط ناارومی داره بعد طبقه بالامون که قرار بود دست من باشه بابام بدون اجاره داده به عموم و خانوادش 

و الا ۵ سال شده 

و جدیدا هم دارن خونه میسازن و میفهمم بابام تو هزینه داره کمکش میکنه

بخیل نیستم اما بابام برا پول دراوردن واقعا سختی میکشه اما خیلی دست دلبازه و اونام خیلی ولخرجن مثلا زنعنوم هر هفته لباس جدید جدیدا هم عملی زیبایی انجام دادم بالای ۱۰۰ میلیون 🤦🏻‍♀️

مامانم به بابام حرفی بزنه کتک و دعوا میشه

منم بگم دعوا میشه تا حالا خیلی دعوا کردم اما واقعا نمیدونم بایر چیکار کنم

اینم اضافه کنم که عموم سرکار نمیره و ماشینش رو داده شوفر نشسته تو خونه😐

حالم از همشون بهم میخوره مخصوصا زنعموم خیلی پروعه

حتی شامم دعوت میکنه ۱۰ بار میگه وای خیلی هزیته کردم

لطفا بگید چیکار کنم بابام انقدر طرفشون نباشه دلم میخاد بمیرم از این وضع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂چیکار کنم از نظرت

منی که عموم مرد:)))

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

واییییییییییی بابای من از اینن بدتر فقط همین مونده کارتشو بده دست داداشاش و خواهراش

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
قتل دست جمعی خانواده پدری راه حل😂

من پایم بخدا خونشونو بدی میخورم به قول مادرم😂

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰