2777
2789
عنوان

توی لباسام یه سوتین پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4037 بازدید | 93 پست

از دیشب تا حالا چندتا تاپ

یک دیدم ک خانوما شور ت و سوتین پیدا کردن زیر تخت تو کمد تصور میکنم ی شو رت یا سوتین پیدا کنم با کش سوتین شوهرمو خفه میکنم 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
اگه اینجوریه خدا ازش نگذره اخه الان با یه بچه دو ماهه چیکار کنم😭

ببین من از اول عقدم خیانت کرد تا ۹ سال همیشه هم مچشو می‌گرفتم ها حتی یه زن صیغه کرد .اما می‌نشستیم فکر میکردم خوب من الان طلاق میگیرم میرم پس این بچه که من به وجود آوردم چی میشه ؟طلاق بگیرم میشه یه بچه تو سری خور که همه اذیتش میکنن جایی برا زندگی نداره دور از جون بچه هامون میشه بعدها یا دزد یا معتاد یا ... بعدم من چرا زندگیمو بزارم یه هرزه بیاد سر زندگیم .جنگیدم جنگیدم با تمام قدرتم گفتم من میتونم از پسش بر میام بلخره شوهرم خوب میشه تا تونستم هر چی داشت با خوش رویی زد به نامم .الان زندگیم خوب شده میگم خدا یا شکرت که همه چیز تو گذشته موند و من اشتباه نکردم زندگیم رو خراب نکردم بچمو بدبخت نکردم .تو هم تحمل کن هیچی به روش نیار که دیدی فقط بزار تو یه پلاستیک هفت سوراخ قایمش کن برا بعداً که اگر خدایی نکرده مچشو گرفتی مدرک داشته باشی .که حق طلاق رو بهت بده با خونه ای چیزی به نامت کنه .الان فقط زیر نظر داشته باشش چکش کن اما به روش هیچی نیار تو مادری قدرتمند ترین موجود روی زمین به خاطر بچت ❤️😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلت شاد بشه دختر خنده آوردی به لبمون

الهی شکر دلتون همیشه شاد باشه ان شاءالله 😍😁

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
2805