دو ماه پیش زایمان کردم تا چهل روزگی پسرم خونه بابام بودم بعد برگشتم خونه.الان داشتم لباسامو مرتب میکردم یه سوتین غریبه دیدم تو لباسام. بنظرتون از شوهرم بپرسم یا هنوز هیچی بهش نگم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
اخه شهرستانن منم بخاطر اینکه تو شهر غریب کسی نبود کمکم کنه رفتم یه مدت موندم
ای خدا
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
Xبند سابق، بگو ماشاالله😁 هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿. من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉