2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند باری اینترنتی خرید کردم نمیدونم معتبره یا نه ولی بنظر میاد معتبر باشه چون تو بازار یا مایکت دقیق یادم نمیاد اکثرا گفتن خوبه و نظرات مثبتی دادن.طلا 2 و خورده ای بود من خریدم تا الان.دیگه ریسک کردم دیگه😅

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
طلا رو براتون پست کردن؟

پست که نمیکنن آدرس میدن باید برید از همونجایی که اونا میگن تحویل بگیرید اگر تهران هستید باید حداقل موجودی طلایی تون 100 گرم باشه تا بتونید طلای آبشدتون رو تحویل بگیرید البته اصفهان/بندرعباس/کرمان هم باید با حداقل 100 گرم تحویل بگیرید یزد تا 30 گرم هم میشه تحویل بگیرید اگر کمتر از 30 گرم رو میخوایید بهتون سکه پارسیان و شمش میدن.بازم میگم اگر یزد باشید تا 30 گرم یا کمتر از 30 گرم رو میتونید تحویل بگیرید جاهای دیگه حداقل 100 گرم

حالا من خودم موجودی طلام به 100 گرم نرسیده یا صبر میکنم تا 100 گرم بشه بعد تحویل بگیرم یا هر زمانی که خواستم همون طلا رو به خودشون میفروشم مهمم نیست که چقدر طلا ازشون خریداری کردین.تا به الان که طلا خریداری کردم درسته یه مقدار هم ضرر کردم البته سود هم کردما ولی تا چند سال نمیخوام بفروشم چون میدونم دو فردای دیگه این طلاهایی رو که خریدم سرمایست.طلا هیچ وقت خیلی خیلی پایین نمیاد دائم در حال رشدِ 

پست که نمیکنن آدرس میدن باید برید از همونجایی که اونا میگن تحویل بگیرید اگر تهران هستید باید حداقل م ...

ممنون از پاسخگییتون 

این طلایی که میخرید پس اندوخته میشه؟رسیدی چیزی میدن ؟؟

بعد به ۱۰۰ گرم که رسید میشه بری حضوری بگیری 

درست متوجه شدم؟

ممنون از پاسخگییتون  این طلایی که میخرید پس اندوخته میشه؟رسیدی چیزی میدن ؟؟ بعد به ۱۰۰ گرم که ...

خواهش میکنم بله اندوخته میشه

بله همون موقع که طلا خریداری میکنید حالا با هر مقدار رسید میدن بهتون مشخصات فروشنده و خریدار توش ذکر شده

بله به 100 گرم که رسید میتونید حضورن برید تحویل بگیرید حالا اگرم یه موقع به پولش احتیاج داشتید میتونید تا قبل 100 گرم هم نشده به خودشون بفروشید

کار کردن با اپلیکیشنشم خیلی راحته همه چیزش واضحه در ضمن تمام استعلاماش هم تائید شدست چون خودم تحقیق کردم.من خودم ماه به ماه چند گرم چند گرم میخرم.خوبیش اینه با 200 هزار تومن هم میشه خریداری کنی.ایشالله که همیشه پر سود باشید