2777
2789
عنوان

کیا اهداف بزرگی دارن تو زندگیشون؟

325 بازدید | 31 پست

دلم نمیخاد پسرم سختی هایی ک من کشیدم رو بکشه دلم نمیخاد هیچکس حسابش نکنه چون احترام آدما ب پولشونه 

دلم میخاد هرجوری شده ب ی وضعیت خوب برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد شغلم انقدری خوب باشه که بتونم کسب درآمد عالی داشته باشم که دارم درسشو میخونم..

البته تو ایران که نه خارج ایران ۳ سال کار میکنی ی پراید خارج ۳ ماه کار میکنی بنز میگیری ایشالا برسم به هدفایی که دارم*( ریپلای نزنین)

منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️

نه هدفی دارم . نه تلاشی میکنم :( 

به هیچیم اعتقاد ندارم .

اهدافی داشتم با کلی تلاش نرسیدم . الان برام مهم نیستن . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
بزج خلیفه و ایفل رو بخرم ده تا خونه تو الهیه بخرم یه رولز رویس و بوگاتی با دوتا شرکت😅😅

😂😂👌 پس فرش رونالدو و مال و اموال  شو نمیخای؟

منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️

درکت میکنم منم سنم کمتر بود توی همین شرایط بودم ولی الان خداروشکر خودم درس خوندم شاغلم با حقوق خوب شوهرمم کارشو عوض کرد یه کار راه انداختیم که درآمدش بالاست. الان همونایی که ادم حساب نمیکردن منو اصلا حتی نمیدیدن که منم هستم، اولین نفر هرجا باشه دعوتم میکنن و منم نمیرم دیگه.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
نه هدفی دارم . نه تلاشی میکنم :(  به هیچیم اعتقاد ندارم . اهدافی داشتم با کلی تلاش نرسیدم . ا ...

من هم نداشتم اما الان پسرم هست نمیخام مثل من بشه میخام هرجور شده نجاتش بدم خودم رو تلف می‌کنم اما این نسل فقیر تموم میشع

نه

اونی که بخاطر پولش بهش احترام میذارن، هیچ ارزشی نداره.

خیلی خوبه که در کاری پیشرفت کنید و سرمایه ای داشته باشین اما اگه بخاطر پولتون از بقیه توقع احترام داشته باشین، بنظرم اشتباه بزرگیه.

ویژگی انسانی ما، مثل ادب، احترام، متانت، بخشندگی و مانند اینهاست که آدم رو شایسته احترام گذاشتن می کنه.