2777
2789
عنوان

شوهرم فهمیده بچم دختره همش دهن کجی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 58 پست

دختر زا پسر زا چیه میگین دیگه

جنسیت بچه رو مرد تایین میکنه ها بعد خودشم قهر میکنه عجب...

چقدر برای دخترت دلم سوخت که هنوز به دنیا نیومده خانوادش ناراحتن:)

کاربری دوستم فعلا دست منه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنت ب همچین مردایی.چرا اخه با زن باردار اینجور تا میکنه ،مگه جنسیت دست شماس ،بگو خودت دختر زایی دیگ ،بهش بگو یکی از دوستام اینجور شده الان بچش بزرگ‌تر ک میشه شوهرش عذاب وجدان گرفته هکش میگه خوبه خدا نزاشت تو کاسمون بچه سالمه داشتم‌ناشکری میکردم 

خب خودت آتو دادی دستش

قشنگ با اعتماد به نفس همون اول میگفتی بچم دختره همه از خداشونه بچشون خواهر داشته باشع که جرات نکنه حرفی بزنه

خودتو گذاشتی تو موضع ضعف اونم داره سواستفاده میکنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اهمیتش نده اهمیت ندی درست میشه 

بد چند ماه بچه دنیا بیاد میبینی از بچه دل نمیکنه و حتی بچه رو بیشتر شما دوست داره .

بی خیال باش آروم باس بگو خدایا شکرت بچم سالمه منو لایق مادر بودن دونستی و دعا کن سالم و راحت زایمان کنی اونم آدم میشه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

غلط کرده دهن کجی کرده بهش بگو ادم ناحسابی بفهم این مرده که تایین می کنه بچه دختر باشه یا پسر نه زن چون زن دوتا آللxx داره که یکیش به بچه میده مردxyکه این yکه تایین می کنه پسر باشه اگه ژن xبده دختر می شه بعدم پسر چه گِلی می خواد به سرش بزنه که دختر نمی تونه