2777
2789
عنوان

گنددد زدممم😐مامانم منو تیکه تیکه میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 126 پست
هر چی هم ک باشه بهتر از وجود ادمایی مثل شماست

اتفاقا انرژی منفی هام به خاطر وجود امثال همیناست و گرنه مشکل از سایت که نیس 😂

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا زنایی مث تو فضول هستن تو جامعه وضعمون همینه دبگه امیدوارم عاقل شی و انقدر بیچاره نباشی

اینایی که گفتی همش به خاطر وجود خودته یه روانپزشک برو

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
تموم شد؟ حالا ساکت

تو ساکت شو و همرو خوش حال کن

ببین من نمیخوام از الفاظ خیلی زشت استفاده کنم ولی نمیزاری باشه حق باتو حالا ساکت شو ریپ نزن

@نی_نی_یار_3    

تازه خودش کنترل کرده این وضع بیانش 

این ادم غیرنرمال و پرخاشگر از سر جمع کم کنید 

همه رو ناراحت کرده 

ببین من نمیخوام از الفاظ خیلی زشت استفاده کنم ولی نمیزاری باشه حق باتو حالا ساکت شو ریپ نزن

یه روز نشده  اومدی یه کم یواش تر ذات واقعیتو نشون بده بفهمیم مشکلت چیه 😂

هر دو کاربر دارین توهین میکنید بحث رو تموم کنید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

2810