2777
2789
عنوان

گنددد زدممم😐مامانم منو تیکه تیکه میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 126 پست
فدا سرت تنها راهت اینه برو پیش مامانت خودتو بنداز زمین بگو بیا لهم کن..بیا منو بکش..من لیاقت فلاسکت ...

فیلم هندی شد😂😂

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
پول نداری بیجا میکنی میشکنی خانواده ها باید جون بکنن اونوقت بچه ها امینجوری پولو به باد بدن

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج    

این کاربر کلا بی اعصابه چه تو تاپیکش چه اینجا توهین میکنه به کاربر دیگه ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمکت کنم؟ میخوای شماره کارت بدی پولشو بزنم حسابت؟ بچه اینجا دنبال کمکی برای یه فلاسک شکوندن  ...

من گفتم پولشو بزن ب حسابم؟ شما ک اعصاب نداری وارد این سایت نشو، اول خوب متن منو بخون، من پرسیدم ایا سایتی رو میشناسید ک بشه درامد داشت ازش یا نه، شمایی ک عصبی تشریف داری جات توی این سایت نیست

با۹۰تومن حل میشه بده شیشه بندازن

منم میخواستم شیشه بزنم صد پنجاه نو خریدم صد هشتاد ارزش نداره شیشه زدن

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
واسه یه فلاسک تو رو خدا بچه ها رو عقده ای بار نیارین چیزی نشده حالا  یه روز رفته بیرون  ...

والا عزیزم بعضیا واسه یه لیوانم حتی کتک میزنن 

بعد میگن بچه های الانو نگاااا کن چرا اینجورین اونجورین

تقصیر خودشونه عقده ب دلشون میزارن

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
پول نداری بیجا میکنی میشکنی خانواده ها باید جون بکنن اونوقت بچه ها امینجوری پولو به باد بدن

عزیزم یکم آروم تر یعنی چیییییی وسایل و لوازم برا استفادس چیزیم ک شکستنی باشه بالاخره می‌شکنه فدا سرش چی میشه مگه.. حالا اگه اسی یه سردرد ساده بگیره پدر مادرش حاضرن تموم زندگیشونو بدن برا بچشون که حالش خوب بشه پس این چیزا ارزش ندارد بخواد غصه بخوره♥️

من گفتم پولشو بزن ب حسابم؟ شما ک سواد نداری وارد این سایت نشو، اول خوب متن منو بخون، من پرسیدم ایا س ...

آره یه سایتایی هست جون بکنی هفت هشت ساعت یضرب باشی روزی هفا هشت تومن میتونی درامد داشته باشی

میخوای؟

مگه از دست آدم بی پول چیزی نمیفته بشکنه از قصد هم نشکشته 

حالا خوبه مال مادر خودشه سما حرص نخور

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
منم میخواستم شیشه بزنم صد پنجاه نو خریدم صد هشتاد ارزش نداره شیشه زدن

فک کنم جنسشون فرق میکنه

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
@نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_پنج     این کاربر کلا بی اعصابه چه تو تاپیکش چ ...

عزیزم همیشه اینجوری نخود هرآش نباش 

حالا اینجا باز جیزی نیست ولی تو زندگیت ضربه میبینا همینجوری میپری وسط و دخالت و اینا خب تهش یکی یچی میگه بهت تا یه هفته افسرده میشی

بخاطر خودت میگم

والا عزیزم بعضیا واسه یه لیوانم حتی کتک میزنن  بعد میگن بچه های الانو نگاااا کن چرا اینجورین ا ...

ای بابا 

دختر الان باید لنگ پول باشه؟😐

بخدا بیشتر روابط ناسالم با پسرا واسه همین کمبود هاس

اول عاطفی بعد مالی 

خوب به بچه پول ماهیانه در حد معقول بدن دیگه

چرا بچه میارن؟🤔😐

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810