2777
2789

من یه دختر دارم ۱۷ آذر شد یکسالش و امروز ۹ هفته و پنج روز که باردارم 😬

اضطراب برای دخترم دارم مطمئنم خدا توانایی بزرگ کردنشون بهم میده اما همش ترس دل دخترم دارم که نکنه رفتار اشتباه کنیم دلش بشکنه

خواهرزاده های من پسرن عاشق همن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش مدیریت میکردین دخترتون خیلی کوچیکه 

تبریک میگم

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

من دقیقا شرایط مشابهی دارم و خیلییییی دلم واس دخترم میسوزه انگار ظلم بزرگی در حقش کردم😞

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

مال من ۱۷ماه اختلاف سنی دارن یسال اولش سخته ولی بعدش میشن همبازی ورفیق هم.فقط تنهاسختیش دعواکردنشونه که دیدم بچه هایی بااختلاف سنی۶یا۷سال هم دعوامیکنن.سخت نیس میگزره باهم بزرگ میشن تازه من خواهرومادرمم یه استان دیگه هستن دس تنها بزرگشون کردم شوهرمم یه حدودی کمکم میکنه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
2810