2777
2789
خب شکلک ناراحت گذاشتی چرا؟

خوب روش مطمئنی نیست واقعاکاندوم وطبیعی

ازسهل انگاری خودم ناراحتم

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااخه زوده هنوز تاپری بعدیم دوهفته مونده

اره باید عادت ماهانت عقب بیوفته زوده هنو

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
آهان، یعنی ناخاسته باردار شدی؟ 

ببین من الان حس میکنم میخوام پری بشم امانمیشم هنوزم زیادعقب نیفتاده پریودیم

اماامروز بیبی زدم که خیالم راحت شه دیدم هاله سفید افتاده البته بادقت زیادفهمیدم بعدیکساعت یکی دیگه خریدم اونم هاله سفیدداشت، مارکشم فرق میکردبااولی

حالااسترس دارم

ببین من الان حس میکنم میخوام پری بشم امانمیشم هنوزم زیادعقب نیفتاده پریودیم اماامروز بیبی زدم که خی ...

ای بابا وقتی طبیعی میشه باید همسرت خیلی مراقب باشه حتی اگه احتمال هم بده باید بهت بگه که قرص اورژانسی بخوری، حالا خودتو ناراحت نکن هر چی خیره انشالله همون میشه

آره عزیزم من هرشب خوردم اصلأ اونجور نبود که بگم یه باریادم رفت نه همشو خوردم ولی الان نمیدونم چرا تر ...

عزیزم طبیعیه چون قرص باردای باعث میشه اون خونی که می‌چسبه قد جدارهای رحم نازک  و غلیظ بشه حتی بعضی وقتا دیگه خون شفاف نیست سعی کن به مدت طولانی نخوری مثلا خود من ۴ ماه میخورم دو ماه طبیعی رحم نیاز به استراحت داره اگه بصورت مداوم بخوری باعث خشک شدن رحم میشه ،پس نگران نباش طبیعی چون خود من هم بعضی وقتا اینطوری میشم

عزیزم اگ جواب منم میدونی بده   هشت روز از نزدیکیم میگذره ترشحات ابکی شدید وتهوع دارم ...

شرمنده عزیزم از بارداری سر درنمیارم واقعا. چرا نمیری یه آزمایش بدی و خیال خودتو راحت کنی؟