اگه اون همه پول رو خرج وکالت کنی که نتیجه بگیری یا نه خرج آرایشگاه کنی زودتر پول درمیاری
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️ 💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿 همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونیبمونیارقدیمی💫
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی کدوم پول ؟ بجز شهریه دانشگاه ک خرجی نمیشه برای وکالت مسئله اینه ک حالا آزمون هم قبول بشی دوسال ب ...
رفتن به دانشگاه و شهریه و خرید کتاب ها و منابع و آزمون و در آخر قبول بشی یا نشی بعد اگه شدی هزینه اجاره مطب و..
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️ 💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿 همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونیبمونیارقدیمی💫