2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 23 پست
مهریه ای چیزی داری ازش استفاده کن دلیلش برای طلاق والا به نظر من محکم نیس قاضی ممکنه مسخرشم کنه

طلاقمون توافقیه و نامه مشاوره زده عدم سازش اصلا نمیتونیم کنار بیایم ازش متنفرم به خاطر ۱۴ سال اذیتا و کتکا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مشاوره رفتیم زوج درمان هم رفتیم دو روز خوبه م س ت میکنه دیگه هیچی حالیش نمیشه 

ببین میدونم الان دلت واقعا شکسته و نیاز به راهنمایی داری ولی اینجا نمیشه، مشکل شما حاده باید اول همسرتون بپذیره که م س ت میاد و اتفاقات بعدش ، بعد برید روانشناس حتما، مشاوره و روانشناس و روانپزشک هرکدوم فرق دارن ان شالله مشکلتون حل بشه

FaAriana
تا گفت صیغه شما شرایط خیانت خودتو فراهم کردی ک  انگار منتظر بودی!! خودتم مقصری

نگفت صیغه داشت صیغش میکرد قبلا ج نسی هم کرده بود درسته منم مقصر و اشتباه کردم اما به خدا قسم چت کردن با یه خارجی ۷۰ ساله برام جالب بود و حس خیانت بهم دست نداد فقط راجب کشورا و شهرها حرف میزدیم همین فقط ....این از نظر شما خیانته 

ببین میدونم الان دلت واقعا شکسته و نیاز به راهنمایی داری ولی اینجا نمیشه، مشکل شما حاده باید اول همس ...

دلم خیلی شکسته و دلم برای خودم میسوزه که انقد مظلوم کتک میخورم دلم از خانواده و خدا هم گرفته 💔