2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی +شات

503 بازدید | 23 پست

مشکل اصلی ما از دو ماه پیش شروع شد که شوهرم خواست زن صیغه کنه من متوجه شدم و دعوا و از لجش اینستا نصب کردم و با یک خارجی فقط چت در حد احوالپرسی و شهر اینا حرف زدم و این فهمید و از اون روز ردز خوش ندیدم همش دعوا کتک به پاس افتادم گفتم ببخش کوتاه نیومد رفتیم تقاضای طلاق توافقی داد بعدش هر وقت عصبی میشد هی نیش کنایه میزد و کتکم میزد یبار که انقد شدید بود که با بیل افتاد به جونم که دستم ترک گرفت با ساطور تهدیدم کرد روم چاقو کشید نگین شکایت که رفتم هیچکاری نکردن تو شهر غریبم از خانواده دورم خانوادمم میدونن اما میگن به خاطر بچها باید طاقت بیاری و اگه میحوای بیای بچهاتو بزاری وًضع مالیشون خوب نیس و تمایلی به طلاق من ندارن حتی داداشم فهمید نکرد یه زنگ بزنه احوالمو بپرسه یا اینو توپ و تشر کنه اینارو گفتم تا بدونید اگه بمیرمم خانوادم دو روز شاید غصه بخورن انقد تنهام باز کوتاه اومدم به خاطر بچها و نداشتن جایی گفتم زندگی میکنم اما شرطش اینه که دیگه بد رفتاری نکنی البته خودش به التماس افتاده بود حالا دیشب دیر اومد خونه بعدم بهانه در آورد الکی هی سر صدا هی تو هرزه ای تو ج ن د ای و هزار تا حرف نا مربوط دیگه و امروز رفتیم نامه زدیم برای دادگاه تا نوبت بده واقعا نمیدونم چکار کنم ازش متنفرم و از اینجا رونده و از اونجا مونده شدم ....😭

تا گفت صیغه شما شرایط خیانت خودتو فراهم کردی ک 

انگار منتظر بودی!!

خودتم مقصری 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچیش نیس نترس سر تو غیرتی نشده یه راه تازه پیدا کرده ذلت کنه بزاری بره سراغ یه زن دیگه. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

کارت اشتباه بود عزیز دلم بهونه دادی دستش

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
هیچیش نیس نترس سر تو غیرتی نشده یه راه تازه پیدا کرده ذلت کنه بزاری بره سراغ یه زن دیگه. 

میدونم الان میخواد طلاق بده چکار کنم غرورم اجازه نمیده کسی که منو نمیخواد منم نمیخوامش بگم نکن بچهارو چکار کنم 

میدونم الان میخواد طلاق بده چکار کنم غرورم اجازه نمیده کسی که منو نمیخواد منم نمیخوامش بگم نکن بچهار ...

هیچی محل نده دلیل کافی نداره برای طلاق طلاقم الکی نیس مدرکی چیزی به جا نزار فعلا 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
قبل از طلاق باید برید مشاوره، خیلیا همون مشاوره باهم رابطشون خوب شده و برگشتن سر زندگیشون. سعی کن ج ...

عزیزم مشاوره رفتیم زوج درمان هم رفتیم دو روز خوبه م س ت میکنه دیگه هیچی حالیش نمیشه 

دو ماه پیش رفت تقاضا داد امروزم نامش اومد برای نوبت دادگاه از این ذلت و جهنم خسته شدم 

مهریه ای چیزی داری ازش استفاده کن دلیلش برای طلاق والا به نظر من محکم نیس قاضی ممکنه مسخرشم کنه