2777
2789

سلام عزیزم نگران نباش من دخترم دقیقا زیر چشمش داشت ینی ب چشمش وصل بود دیگه...الانکه دوساله خیلیییی کم ازش اثری مونده...چقد گریه میکردم از مشهد برداشتمش بردم تهران دکتر.. ی دکتر مشهدی گف اصلا کار نگیرید خودش خوب میشه حتی ممکنه تا ۷ سالگی هم رشد کنه اما باز خوب میشه ...ولی من بازم بردمش تهران اروم و قرار نداشتم...ولی دیگه کلا  ول کردم خودش خوب شد

خواهرم داشت پشت سرش خیلی بزرگ شد در حد یه گردو ، دکتر گفت توش پر از خونه اصلا نباید دست کاری بشه  ،الان که ۲۰ سالش شده خیلی کوچیک شده

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه واقعا تا این سن چرا از بین نرفته کاملا پس؟

دکتر که می‌برد مامانم تو بچگی ، بهش گفت از بین میره بزرگ بشه ولی این از بین نرفت کامل هنوز هست ولی شده انداره یه لوبیا مثلا

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
برای دختر شما تا چند وقت رشد کرد؟؟اندازش چقدر شد

تا یک سال و دو س ماه رشد کرد بعد ازون کم شد الانم ی هاله مونده....ولی در کل اندازه لوبیا شده بود و قررررمز مثه خون الان خیلییییییی کم شده خیلییی اصلا برجستگیش خوب شده فقط ی هاله ی کالباسیه کم مونده ک اونم خوب میشه انشاالله

دکتر که می‌برد مامانم تو بچگی ، بهش گفت از بین میره بزرگ بشه ولی این از بین نرفت کامل هنوز هست ولی ش ...

من خیلی نگرانم که بزرگتر نشه،برای خواهر شما چقدر طول کشید کوچیک شه

من خیلی نگرانم که بزرگتر نشه،برای خواهر شما چقدر طول کشید کوچیک شه

تا جایی که یادم میاد رشدش سریع بود بچگیش بعد یه مدت استپ کرد و از دوران مثلا ۱۰ سالگی ب بعد شروع ب کوچیک شدن کرد، روندش کند بود ولی خداروشکر کوچیک شد

سلام اصلا نگران نباشيد

پسر من از بدو تولد روي انگشت دست چپ اش داشت.خيلي هم بزرگ و برجسته بود و كبود رنگ

هركي ميومد بچه رو ميديد ميگفت اين چيه ديگه؟؟و منم كلي غصه ميخوردم

چقدر بابت اش گريه كردم،اصلا يكي از دلايل افسردگي بعد زايمانم همين بود.آخه خيلي تو چشم بود

براي بچه ي شما كه خوبه،پشت گوشش هست

خلاصه اش كنم،از ٥ ماهگي پسرم،احساس كردم داره كوچيكتر و كمرنگ تر ميشه 

تا الان كه يك سال و دو ماهشه و هييييچ اثري ازش نمونده خداروشكر

اصلا بابت همانژيوم غصه نخوريد 

سلام اصلا نگران نباشيدپسر من از بدو تولد روي انگشت دست چپ اش داشت.خيلي هم بزرگ و برجسته بود و كبود ر ...

سلام عزیزم می‌دونم از تایپک کلی کگذشته ولی نگرانم 

بچه خواهرم تازه به دنیا اومده و همین مشکل و از پنجه پاش به بالا ته رانش داره خیلی هم بزرگ و سیاه داخلش 

به نظرت خوب میشه ؟ یا اصلا تو این سن لیزر میکنن؟ آخه کل پای بچه رو گرفته

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

سلام اصلا نگران نباشيدپسر من از بدو تولد روي انگشت دست چپ اش داشت.خيلي هم بزرگ و برجسته بود و كبود ر ...

خدارو شکر که خوب شده پسرتون 

ما یه چشم مون اشکه یه چشمون خون اصلا تا حالا همچین چیزی ندیدیم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀