2777
2789
عنوان

راهکارهایی برای آسون تر کردن خونه داری و بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 36 پست
من که خونه م شده بازار شام. بچه از کولم پایین نمیاد. نمیرسم جمع و جور کنم. نهایتش برسم غذا بپزم. چوب لباسی و کمد لباسم هم شلوغه و هروقت یه چیزی میخوام بردارم همه چیز به هم میریزه و سر جا گذاشتن ش مکافاته. حالا اینا همه به کنار. نی نی داری خیلی ریخت و پاش داره. به خاطر نی نی رو زمین میخوابیم. تشک نی نی هست. سینی داروهاش هست. جغجغه هاش هست. ساک ش هست.
فقط خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به حالت الما جون.خونه من هم چیزی شبیه خونه دانشجویی شده.یه دختر 13ماهه دارم که همیشه باید کنارش

بشینم و اگه بخوام از کنارش جم بخورم یا حتی نیم خیز بشم آنچنان میزنه زیرگریه که میگم الانه که غش کنه.

اگه بخوام بلند بشم حتما باید بغلش کنم وبخاطر همین هم سرعت کارکردنم میاد پایین هم دوباره کاریم بیشتر میشه.

مثلا وقتی دارم غذا درست میکنم چون بایه دستم اونو بغل کردم باید بایه دست کارکنم ومعمولا گازم کثیف میشه.

خیلی دلم پره از دستش.

ازوقتی دخترم دنیا اومده مهمون هم بیشتر دارم.مادر بزرگو عمه و خاله میان دیدنش...
یه اتاق خواب دوست داشتنی برای کوچولوهای نازhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28378 _______________________________________________________________________________________________ تاپیک وزنگیری نی نی ها... به زودی...
ای بابا قاصدک جون دختر 12 ماهه من هم دقیقا به همین ترتیب عمل میکنه. نمیدونم آشپزی کنم به خونه برسم به اون و شکمش برسم. خلاصه داستانی شده الانم که باید واسه افطار مهمون دعوت کنم موندم معطل خانوم.
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
چه تاپیک خوبی تورو خدا ادامه بدیدش.
خیلی به راهنمایی نیاز دارم.
بدم میاد کسی حتی شوهرم بهم تذکر بده واسه تمیز بودن خونه
نمیدونم با دختر 4 و نیم سالم چکار کنم خیلی ریخت و پاش میکنه و شوهرم ازم انتظار داره با یه بچه 6 ماهه کار خرابیها و ریخت و پاشهاش رو تمیز کنم
نمیدونم چجور اونو نظم بدم.که نه دعواش کر ه باشم نه بیخیال بار بیاد.
میریزه و میپاشه سرش داد میکشم از خستگی ولی هیچ فایده نداره.
کمکم کنید
CafeMom Tickers
خانمها سلام به نظر من یکی از کارهایی که باعث بشه خونه مرتب باشه اینه که کمتر خونه رو با وسایل حتی تزئینی شلوغ کنیم من خودم همیشه سعی میکنم خونم زیاد شلوغ نباشه و فضاهایی ازش خالی باشه و همچنین وسایل بازی پسرم به محض اینکه تو اتاقش یا حال باهاش بازی میکنه تا میره سراغ یکی دیگه قبلی میزارم سرجاش و با اینکه شاغل هم هستم و تا ساعت 4 سرکارم ولی خونم مرتبه و باعث آرامش خاطرم میشه
خداوندا مرا آن ده که آن به