2777
2789
دوستای گلم نمی دونم چی کار کننم
دائم باید خودم رو بهش اثبات کنم
باورتون نمیشه حرف یه کلاغ کون برهنه که تو آسمون می پره رو قبول داره و به حرفاش گوش میده ولی من اگه بگم ماست سفیده می گه نه سیاهه
دائم با من کل کل داره
از صبح تاشب پای حرف همکاراش می شینه و فوق العاده دهن بین شده -البته نه حرف خانواده اش-فقط تبلیغات و همکاراش اون رو از این رو به اون رو می کنن
یه روز میاد میگه باید خونه رو بفروشیم و پمپ گاز بزنم
یه روز میاد می گه ....
حالا شما فکر کنین با این وضع خونه بچه بیجاره چه کار کنه مادرو پدرش دائم دارن باهم دعوا می کنن سر چیزای بدیهی و کاملا واضح
یه عناد و ستیز عجیبی داره با خانواده ام
میگه اینا ادعا دارن-اصلا از تجربه هاشون استفاده نمی کنه و ما باید همه چیز رو دوباره امتحان کنیم-هرچی بهش می گم اصلا گوش نمیده
بچه رو بردم دکتر دارو داده نمی زاره بهش بدم هیچ کس رو قبول نداره
نمیدونم چی کار کنم قدری محبتم در دلش بره
باورتون نمیشه اگه از ته قلبم هم زار زار گریه کنم اصلا نمیگه خرت به چنده!!!!!!!
گریهههههههههههههههههه
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اگه بفهمه بدجوری سرو صدا راه می اندازه
فکر کن ما دی ماه سال گذشته قفسمون رو فروختیم -البته همین طور که شما می گین همه کار هارو خودم کردم و به اون هیچ کاری نداشتم-و برای خرید یه خونه 90 متری نزدیک 50 تومن کم داشتیم که منم یه مغازه شریکی داشتم که گذاشتم برای فروش که تا زمان محضر فروش نرفت .مامانم پس اندازی رو که برای یه کار مهم گداشته بود بهم داد تا وقتی پول دستم اومد بهش بدم
اولش که کلی شز به پا کرد که اون مغازه چی بوده و از کجا آوردی؟ و ...
بعدشم الان که اینقدر هم دست مامانم تنگ شده و هم دست و بال خودموم اصلا به روش نمیاره -دریغ از یک تشکر و یا یک کمک
بهشم که میگم میگه میخواستن کمک نکن من تو همون خونه راحت بودم و هیچ مشکلی نداشتم تازه اومدن با 50 تومن منو بخرن؟؟؟
باورتون نمیشه دارم از دستش دیوونه می شم
شما می گین خودت رو باور داشته باش؟؟!!
وقتی خودم هستم دائم گیر میده -حرفایی می زنه که له می کنه آدمو!سرکوفت میزنه و یا بهم می گه اعتماد بنفس کادب داری!!!
درسم خوبه یه چیز می گه...........بد باشه یه چیز می گه
حلاصه گیر کردم بدجوری! گریههههههههههههههههههههههه
منم همین مشکل رو دارم اما من یه وقتای به این نتیجه میرسم خودم باعث شدم چون کاراشو باور دارم و بهش میگم که چه خوب در صورتی که اون به بهترین کارای من با شک نگاه میکنه و بهونه میاره تا حالام نشده 1 بار بگه آره چه خوب بهترین آشپزی رو واسش میکنم اما هر باربه حرفم که میگم چطوره میگه ال عجبات و تمامش میکنه اما آخه 1 آدم عاقل وقتی خودش به خودش اعتماد داشته باشه این سوال رو میپرسه ؟؟؟عالم و آدم میگه دست پختت عالیه من خنگ منتظر تائید ایشونم عزیزم خودمون مقصریم تو هم بهش ضد حال بزن حتی بهترین مواردشم با بی میلی و نپسندیدن در موردش نظر بده بزار یه ضره طعم ضد حالی رو بچشه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
Lilypie Second Birthday tickers
عزیزم مطمئن باش تو خیلی از موارد از اون جلوتری که اینجور رفتار میکنه
اینجور آدما دست پیش رو میگیرن که پس نیافتن
من هم گاهی از این مشکلا داشتم ولی با بی محلی کمش کردم. اگه نشون بدی که به حرفاش خیلی اهمیت میدی بیشتر اوج میگیره
هر وقت گفت اعتماد به نفس کاذب داری سکوت کن و یه لبخند معنی دار بزن فقط همین و خودت رو نباز .

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

وای ممنونم از حرفای آرامش بخشتون
ولی باورتون میشه دیگه داره انرژیم تموم میشه و کسی رو هم ندارم که بهم انرژی بده
خانوادش که همشون همینطوری هستن و نه از چیزی تعریف می کنن و نه قدردانی و من 10 ساله که همشون رو اینطوری پدیرفتم و اصلا ناراحت نمیشم
تنها کسی که از م تعریف می کنه مامانم هست که اونم متهم میشه به مادر بودن!!!
تو دانشگاه شاگرد اول شدم و همه ازم تعریف می کردن که چه جوری می تونی با بچه و ... درست رو اینقدر خوب بخونی
که کلا فیس بوکم رو پروند - باورتون میشه یه بار استادم رو مجبور کردم که بهش زنگ بزنه که با من رابطه ای نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزم مطمئن باش تو خیلی از موارد از اون جلوتری که اینجور رفتار میکنه
اینجور آدما دست پیش رو میگیرن که پس نیافتن
من هم گاهی از این مشکلا داشتم ولی با بی محلی کمش کردم. اگه نشون بدی که به حرفاش خیلی اهمیت میدی بیشتر اوج میگیره
هر وقت گفت اعتماد به نفس کاذب داری سکوت کن و یه لبخند معنی دار بزن فقط همین و خودت رو نباز .

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

2810