2777
2789
عنوان

در مورد خواهرشوهرم یه چیزی میخوام تعریف کنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 82 پست
بنظرم شوهرو ول کن. یبار خودت برا خواهره تعریفرکن بگو واقعا فهمیدم شوهرم شماره فرستاده ناراحت شدم. با ...

اتفاقا براش توضیح دادم که در جریان نبودم شماره کارت فرستاده پوزخند زد و حرفو عوض کرد

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببسن من مادرشووهرم میخواست خانه بخره پول کم داشت ماشینمو فروختم بهش دادم الان 3 سال گذشته پولمو نداد ...

باید همون موقع به نسبت پول ماشین از خونه بنامت میکرد.

این دوره زمونه نمیشه بی حساب کتاب به کسی قرض داد

یا نهایتا پول ماشینو تبدیل به سکه میکردین و بهش سکه میدادین و ازشم سکه می خواستین

آمو ترخدا یه کم یواش تر .ما هم عروسیم هم خواهرشوهر.  اصلا شمای عروس  فکر کن برای پدرخودت ک ...

اها. خیلی جالب بود. یعنی کلا تشکر کردن واسه کسیه وظیفشه‌ ... معنی تشکر کردن این نیست گلم. شماهرجا هرکی کاری برات انجام داد چ وظیفه باشه چ نباشه بااااید تشکرکنی.لال ک نیست طرف یه دستت دردنکنه بگه‌ حالا این نخواسته بیاد رو دست وپاش بیفته. واسه هرکی میخواد تشکرکردنو مگ گذاشتن واسه موارد خاص؟

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
اتفاقا براش توضیح دادم که در جریان نبودم شماره کارت فرستاده پوزخند زد و حرفو عوض کرد

پس بیخیالش بزار هرجورراحته فک کنه‌ فقط ب شوهرت بگو.

اها. خیلی جالب بود. یعنی کلا تشکر کردن واسه کسیه وظیفشه‌ ... معنی تشکر کردن این نیست گلم. شماهرجا هر ...

اصلا موقع فرستادن فیش واریز یه استیکر تشکر میفرستاد کافی بود وظیفه منه عروس نیست 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
اصلا موقع فرستادن فیش واریز یه استیکر تشکر میفرستاد کافی بود وظیفه منه عروس نیست 

ن واقعا وظیقت نیست. حتی اگ وظیفت بود ازش چیزی کم نمیشد یه تشکر کنه. 

معلومه ک شما خیلی شعورتون بالاست ...از جواب ک ب کامنتا میدید...ولی اینو از منی ک تجربه م ازتون بالاتره بپذیرید ک یا خوبی نکنید ،اگه هم کردید  منتظر جواب نباشید 

الان خواهرشواتونم مثه من دچار سوتفاهم شدن ک حتما شما شوهرتو، مجبورش کردی ک شماره حساب بفرستی 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
باید همون موقع به نسبت پول ماشین از خونه بنامت میکرد. این دوره زمونه نمیشه بی حساب کتاب به کسی قرض ...

هر  وقت من ازش قرض میگرفتم میگفت بانک مثلا 400 تومن سود میده تو هم بده در صورتی که خودم میبردم براش بانک حساب باز می کردم 340 میداد 

از من سود 400 تومن میگرفت بدش من 2-3 ماهه پس میدادم 

همین هم نمیده میگه قره کشی نوشتم هر وقت درامد مال شما 

تازه میگه پول فلانیه (شوهرم) منم همش میگم پول فلانی نیست پول منه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
آرامم ارام. اینجا پرشده از خواهرشوهر😂

یه کم از استارتر ،یاد بگیر واست خوبه 

ببین چ با آرامش جواب انتقاد و میده و همه رو قانع میکنه

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

استاتر جریان اینه که 

همسر شما پول داشته ولی چون حس کرده ممکنه خواهرش بر نگردونه از شما مایه گذاشته 

بعد هم شماره کارت فرستاده تا پول را بگیره 

الانم خواهرش فکر میکنه تو مجبورش کردی که شماره کارت بده و پول و بگیره 

این وسط باید از همسرت توضیح بخواهی 

و اگرنه خواهرش و ول کن دیگه حجم شعورش همینه 

نیاز هم به توضیح دادن بهش و نداری تهش که باید پس میداد بزار اینقدر قیافه بگیره تا کج بشه شما هم محل نده

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

البته کار خواهرشوهرت درست نبوده که ازت تشکر نکرده ولی خب ببخشیدمگه پدر شوهرت فقط پدر خواهر شوهرته ؟؟؟؟

بابای شوهر شمام هستااااا پس بنظرم شوهرتون بی مسئولیته که بجای اینکه خودش پول بده از شما خواسته

یه کم از استارتر ،یاد بگیر واست خوبه 

ب شماربطی نداره عزیزم. شما فعلا یادبگیر دخالت نکنی توهمه چیز برات خوب نیست دخالت. درضمن حرف بدی نزدم... ولی بازم تکرارکن باخودت:بمن ربطی نداره‌افرین.

ب شماربطی نداره عزیزم. شما فعلا یادبگیر دخالت نکنی توهمه چیز برات خوب نیست دخالت. درضمن حرف بدی نزدم ...

هر وقت شما یاد گرفتی ،تو پیامی ک ب استارتر دادم ،نپری  

اونوقت منم یاد میگیریم ک یه هییییس بلند برات نفرستم

2810