2777
2789
عنوان

در مورد خواهرشوهرم یه چیزی میخوام تعریف کنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 82 پست
حقوق باباش

پس دیگه حق نداره بره توی قیافه 

تازه به نظر من اگه هم خرجی بخواد برای خانواده بشه باید همه ی بچه ها پول بزارن

اگه حقوق پدر کافی نیست یه جلسه بزارید خواهر ها و برادر ها هر ماه یه مبلغی بهش واریز کنید مثلا برادرها دو برابر بدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو غرای ایشونو دیدی؟؟؟ پیش شما غر زد؟؟؟ خودش تعریف کرد غر زده؟؟؟ لطفا بکید چطور نتیجه گرفتین غر زد د ...

همونو بگو. جالبه من اصلا بعدش با شوهرم حرفی نزدم راجع این موضوع چرا باید بخورم ایشونو

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

ببسن من مادرشووهرم میخواست خانه بخره پول کم داشت ماشینمو فروختم بهش دادم الان 3 سال گذشته پولمو نداده ررفته یخچال ساید خریده اندازه بدهیش به من ماشین من که به گاج رفت الان پولمم بده گوشی هم نمی تونم بخرم تازه برام قیافه هم میگیره و پز میده که سایت خریدم   

اصلا خوبی به کسی نیامده

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
از پول خوودش که نداده عزیزم پول خود باباشه 

پول هر کی میخواد باشه.بلاخره مقصر تمام و کمال شوهر شماس.هم موقع کمک خودشو کشیده کنار،هم باعث شده خجالت بکشن از عروس قرض بخوان،هم فرصت نداده بیچاره ها یکم خودشونو جمع و جور کنن از مریض داری بیان بیرون فوری شماره کارت فرستاده.از صدتا دشمن دشمن تر بوده فقط اسمش داداشه.اونام ناراحت شدن سرشما خالی کردن.در کل ولی از این بحثای مسخره خانوادگیه.خودتو ناراحت نکن

می‌بخشید چزا دخترش رفته برای ترخیص؟ من وظیفه پسر خانواده میدونم 

چون دخترش همراه مونده بود همونجا یهو گفتن مرخصه دیگه اونجا بوده کاراشو کرده 

الان چی تو حرفای من بود که بخوام کسی رو بخورم عزیزم. باید بگم من اصلا خبر نداشتم شماره کارت فررستاد ...

ببخشید ک‌تند گفتم ...چون من فک میکنم وقتی پدری مریض میشه ،اول باید پسر ب دادش برسه ...تقصیر شما هم نیست ،وقتی همسرتون،  خواهرشو دست تنها گذاشته ،شما ک غریبه ترید بااااید انتظار تشکر و ....از خواهرشوهرتون داشته باشید 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

اسی جان اینجا بیشتر همسرت مقصر بوده نه شما نه خواهرشوهرا شما رفتارشونو ندید بگیر پیش میاد 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
به هر حال باید از زن بردارش یه تشکر خالی میکرد

اتفاقا باید قبلش خودتون میگفتین چیزی لازم ندارین نه اینکه مثل غریبه ها رفتار کنین .

به هر حال بپذیر اونا ناراحتن . می خوای دوستتُ بشناسی تو غم و ناراحتی اون خودشُ بهت ثابت میکنه .

شما نباید میذاشتین اونا ازتون پول بخوان باید خودتون پیش قدم میشدین . غریبه که نیستین پسر و عروس هستین .

بجهنم ک شده. مریض داشته بیشعوریشو ازدست نداده ک نتونه تشکرکنه. احمق زباله. توهم دفعه بعد هیچوقت کمکی ...

ارام باااااش آرام 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
بجهنم ک شده. مریض داشته بیشعوریشو ازدست نداده ک نتونه تشکرکنه. احمق زباله. توهم دفعه بعد هیچوقت کمکی ...

آمو ترخدا یه کم یواش تر .ما هم عروسیم هم خواهرشوهر.  اصلا شمای عروس  فکر کن برای پدرخودت کاری انجام دادی مگه چی میشه.والا اگه پول من باعث ترخیص بابام بشه از خوشحالی بال درمیارم. درضمن قصدشون نبوده که پس ندن. اصلا چرا باید خواهرشوهرت تشکر کنه مگه واسه پدرشوهر خودش ازت پول گرفته.  این وظیفه شوهرته که ازت تشکر کنه چون اول از همه تاج رو سر شوهر خودت گذاشتی.

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
همونو بگو. جالبه من اصلا بعدش با شوهرم حرفی نزدم راجع این موضوع چرا باید بخورم ایشونو

بنظرم شوهرو ول کن. یبار خودت برا خواهره تعریفرکن بگو واقعا فهمیدم شوهرم شماره فرستاده ناراحت شدم. باورکرد ک خداردشکر نکردم بدرککک. خودتو نباید بکشی‌‌‌...خونواده شوهر همیشه پشت پسرشونن. توصادقانه حرفتو یبار بزن. همین

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
چون دخترش همراه مونده بود همونجا یهو گفتن مرخصه دیگه اونجا بوده کاراشو کرده 

ینی یه خانوم وایساده واسه همراه یه اقا؟ 

نمیدونم شرایط شما چطوره. اما اصولا ما برای اقایون همراه اقا میزاریم. موقع ترخیص هم تا دکتر بنویسه و شروع کنن به انجام مراحلش، حتماً بقیه هم خودشون رو میرسونن 

ببخشید ک‌تند گفتم ...چون من فک میکنم وقتی پدری مریض میشه ،اول باید پسر ب دادش برسه ...تقصیر شما هم ن ...

خواهش میکنم عزیزم. ولی چون خواهرش بعنوان مراقب بیمارستان بوده و یهو خواستن مرخصش کنن کارهاشو کرده . برادرای بزرگتر هم دارن و باید بگن شوهر من رفته دنبالشون برای برگردوندن . برادرای دیگه سرکارشون بودن

2810