2777
2789
عنوان

در مورد خواهرشوهرم یه چیزی میخوام تعریف کنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 82 پست

حس کردم همسرت خودشُ کشیده کنار . تو اینجور مواقع باید شوهرت به عنوان حامی کنارشون باشه . 

خیلی بدِ که یه زن بخواد از کسی پول قرض بگیره . یه لحظه خودمُ به جای اون تصور کردم حتی برادرم هم بگه ندارم چه خاکی تو سرم می ریختم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اون یکی خواهرشم باهام سرنگین شده که چرا شوهرم شماره حساب منو فرستاده 

بجهنم ک شده. مریض داشته بیشعوریشو ازدست نداده ک نتونه تشکرکنه. احمق زباله. توهم دفعه بعد هیچوقت کمکی نکن.

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

اول تا آخر مقصر شوهرت بوده اونام باید برای ایشون قیافه میگرفتن نه شما 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اگه‌نمی خوری منو  ،باید بگم ک ببین چقدر سر شوهرت غرررررر زدی ک اونم شماره حساب داده ب خواهرش🤦‍ ...

الان چی تو حرفای من بود که بخوام کسی رو بخورم عزیزم.

باید بگم من اصلا خبر نداشتم شماره کارت فررستاده دیشب فهمیدم.

بعدشم اصلا راجع این موضوع با شوهرم حرفی نزدم فقط همون موقع تلفنی بود 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
بجهنم ک شده. مریض داشته بیشعوریشو ازدست نداده ک نتونه تشکرکنه. احمق زباله. توهم دفعه بعد هیچوقت کمکی ...

ببخشید. شعورشو ازرست نداده که یه تشکرنکرده....اینجام بعضیامیگن دنبال حاشیه نباش خعییلی جالبه حاشیه یعنی چی اصل مطلبه 

الان چی تو حرفای من بود که بخوام کسی رو بخورم عزیزم. باید بگم من اصلا خبر نداشتم شماره کارت فررستاد ...

ببین کلا خانواده شوهر همینه

از مرد خوبی ببینن حتی اگر شما باعث باشی میگن پسرمون خوبه خودش

ازش بدی ببینن حتی اگر شما روحتم خبر نداشته باشه میگن عروسمون باعثشه

پس کلا به هیچی نگیر

خوب چرا اینقدر زود شماره کارت فرستادین عزیزم

یکم صبر می کردید 

خودتون بودین ناراحت نمی شدین؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اگه‌نمی خوری منو  ،باید بگم ک ببین چقدر سر شوهرت غرررررر زدی ک اونم شماره حساب داده ب خواهرش🤦‍ ...

تو غرای ایشونو دیدی؟؟؟ پیش شما غر زد؟؟؟ خودش تعریف کرد غر زده؟؟؟ لطفا بکید چطور نتیجه گرفتین غر زد دوسدارم بدونم. 

الان چی تو حرفای من بود که بخوام کسی رو بخورم عزیزم. باید بگم من اصلا خبر نداشتم شماره کارت فررستاد ...

هیشکی اصلا نخوند چی گفتی و منظورت چیه،شوهرت با فرستادن شماره کارتت به خاهرش خیلی اشتبا کرد خاهرشوهرت فک کرده این یعنی سریع پولو پس بدین من جات بودم برا خاهرشوهرم توضیح میدادم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اول تا آخر مقصر شوهرت بوده اونام باید برای ایشون قیافه میگرفتن نه شما 

اتفاقا وقتی واسه من قیافه میگیره با داداشش جیک تو جیک میشه

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
2810