2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیراز عمل کردم کل هزینه م با پمادها و‌مامو و سونو ۶۵ شد من دور هاله ی سینه م ،به برش عمودی و زیر سی ...

عزیزم من از یه چیزیش میترسم یکی اینکه حس سرسینه از بین نرفته؟واینکه میگن تو عمل های سینه خطر آمبولی یا همون لخته شدن خون که منجر به سکته میشه زیاده شما اینارو پرسیدی از دکتر مشکلی نبود؟

بیمه اصلا شامل عمل های زیبایی نمیشه مگر اینکه مثلا ام آر آی داشته باشید و دکتر تائید کرده باشه که س ...

اره می‌دونم ،،چون شنیدم جدیدا خیلی از دکترا تاییدیه میدن با بیمه هزینش هشت تومن میشه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
عزیزم من از یه چیزیش میترسم یکی اینکه حس سرسینه از بین نرفته؟واینکه میگن تو عمل های سینه خطر آمبولی ...

باورتون میشه شاید به خطر همین دو‌ موضوع این همه سال عمل نمیکردم و هر روز سرم تو اینترنت بود ،تمام سایت هارو زیرو رو کردم ،الان من حس نوک سینه اصلا مشکلی نداره و کاملا حس دارم ،به نظرم خطر آمبولی هم در عمل سینه خیلی خیلی کم هست،بیشتر بی تحرکی میتونه خطر آمبولی رو زیاد کنه ،الان کسانیکه میخوان عمل شکم و پهلو و ران انجام بدن ،قبل از عمل یه سری جورابای مخصوص طبی میگیرن ،قبل از ورود به اتاق عمل میپوشن به خاطر اینکه خطر آمبولی رو‌کم کنن

باورتون میشه شاید به خطر همین دو‌ موضوع این همه سال عمل نمیکردم و هر روز سرم تو اینترنت بود ،تمام سا ...

البته خطر آمبولی تو عمل های زیبایی هست چه سینه چه بقول شما بقیه جاها.دیگه باید ریسکشو به جون حرید

البته خطر آمبولی تو عمل های زیبایی هست چه سینه چه بقول شما بقیه جاها.دیگه باید ریسکشو به جون حرید

اینقدر سرچ کردم در مورد این موضوع،یکی دو‌مورد شنیده بودم که خطر آمبولی داشتن وقتی سریع بردنشون بیمارستان خطر رفع شده، 

ده دوازده روز کسی کنارت باشه خوبه 

من که از روز ششم تنها بودم البته شوهرم بود،روزا میرفت سر کار دخترمم میرفت مدرسه تنها بودم

عزیزم ورم سینه ات کی کم شد و از بین رفت ؟؟

سلام

خودم فک میکنم از روز اول عملم سینه هام همونن که بعد از پانسمان دیدم ،فقط زخماش داره خوب میشه و کبودیش رفع شده

2810