2777
2789

دوستانی که ماموپلاستی کردین ،میشه بگید کی ورم سینه میخوابه و اینکه شما از کی پماد ترمیم کننده روی بخیه ها زدین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر ظاهرا کسی نیست شمارو راهنمایی کنه الان 

شما جواب دوستان رو بدین و اونارو راهنمایی کنین لااقل 

چقد دلم این عملو میخاد از 80 و 85 برسم به 70

ولی خیلیییی میترسم 

میسه درمورد نقاهت و درد و.... توضیح بدی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
استارتر ظاهرا کسی نیست شمارو راهنمایی کنه الان  شما جواب دوستان رو بدین و اونارو راهنمایی کنین ...

عزیزم اصلا اصلا ترس نداره

منم ۸۵ میزدم ولی باز اینور اونور سوتینم میزد بیرون واقعا کلافه شده بودم 

دلو زدم به دریا ،فقط بعد از عمل یکم نگهداریش حوصله سر بره 

عزیزم اصلا اصلا ترس نداره منم ۸۵ میزدم ولی باز اینور اونور سوتینم میزد بیرون واقعا کلافه شده بودم&n ...

یعنی چی نگهداریش؟ الان به چه سایزی رسبدی؟  از ظاهرش راضی هستی؟ دردچی😥

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
استارتر ظاهرا کسی نیست شمارو راهنمایی کنه الان  شما جواب دوستان رو بدین و اونارو راهنمایی کنین ...

درد هم فقط موقع بیرون اومدن از اتاق عمل واقعا درد داشتم سریع یه پمپ درد تزریق کردن ،دردم ساکت شد،هفت عصر هم مرخص شدم

اصلا به دردش فک نکنید که مشکلی نیست قابل تحمل هست بعدش من درد نداشتم ،اونقدری که حواسم نبود میخواستم به پهلو بخوابم یهو متوجه میشدم عمل کردم و سخته نمیشه

یعنی چی نگهداریش؟ الان به چه سایزی رسبدی؟  از ظاهرش راضی هستی؟ دردچی😥

خوب کلی بخیه داره،بعد از اینکه پانسمانو برداشت تا یک هفته باید مروزی یه بار بخیه هارو با شامپو بچه بشوری و با سشوار باد خنک خشک کنی،تا دو سه هفته باید طاق باز بخوابی ،من همیشه ورزش میرفتم ،تا دو ماه نمیشه رفت ،به خاطر همین تایپیک زدم چون هنوز ورم داره و نمیتونم زیاد تشخیص بدم نتیجه ی نهایی چی شده

ولی هر کدوم از دوستام میبیننم میگن چقدر اندامت ظریف شده 

اسی در مورد عملش یکم توضیح بده و اینکه هزینش چقدر میشه

شیراز عمل کردم کل هزینه م با پمادها و‌مامو و سونو ۶۵ شد

من دور هاله ی سینه م ،به برش عمودی و زیر سینه م بخیه داره

من ۳سال پیش کردم ورمشم یا یکی دوماه یا کمتر میخابه برا بخیه شم چیزی نزدم الانم زیر سینم یکم مشخصه خطش ولی خب دیده نمیشه

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
خوب کلی بخیه داره،بعد از اینکه پانسمانو برداشت تا یک هفته باید مروزی یه بار بخیه هارو با شامپو بچه ب ...

اره روی اندام خیلی اثر داره اخه جلوی بالاتنه رو کامل پر میکنه سایز 85 

من سالهاست ورزش میکنم ولی متاسفانه سایز اینا خیلی تغییر نمیکنه و اگر هم بکنه با کوچکترین اضافه کردن وزن دوباره میشن همون اولی

شیراز عمل کردم کل هزینه م با پمادها و‌مامو و سونو ۶۵ شد من دور هاله ی سینه م ،به برش عمودی و زیر سی ...

از بیمه استفاده نکردی

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
2810