2777
2789
عنوان

کسی تبلت جادویی واسه بچه اش خریده راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 4628 بازدید | 41 پست
من دیدم توی دست بچه ها ولی خب بنظرم واسه سن های پایین تر جذاب تر باشه هر چند من با بیست و اندی سال ...

دقیا من بیشتر فکر خودمم 😅

یه ذره هم پسرم از گوشیو بازی هاش فاصله بگیره

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه مشغول میشه بخر

من تورو خیلی دوست🙂

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

صد تومنه؟ مگه تبلت نیست؟ فکر کردم چند میلیونه یا حداقل یه میلیون تومنه

نه بابا 

سرچ کن تبلت جادویی

چیزای فشنگی هست

مثل کاغذه برای نقاشی و نوشتن موقتی خوبه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چیز خاصی نداره  بیشتر برای ۲-۳ ساله ها خوبه  ۹ ساله تبلت واقعی بگیر

در تلاشم از گوشی و تلوزیون دورش کنم 😮‍💨

واقعیشو بگیرم که کارم زار😅🥲

چرا برای یادداشت مناسب نیست عزیزم؟

والا این مدلی که من دیدم نوشته های ریز نمیشه داخلش نوشت. یعنی کل صفحه میشه یه اسم رو بزرگ نوشت. که مثلا اصلا نمیشه یه نت برداری کرد یا یه متنی رو نوشت. البته شاید مدلای دیگه باشه که بشه. این مدلی که من دیدم اینطوری بود

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
دختر داداشم داره. چون علاقه زیاد به نقاشی کشیدن داره خوبه براش

چه مارکی داره؟

نور صفحه اش خوبه؟

واضح دیده میشه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
شب اول که گرفتیم، فقط شوهرم باهاش نقاشی میکشید و بچه ها به زور ازش میگرفتن😂😂😂🤦‍♀️

منم شوهرم بیرون دیده اومد خونه گفت سفارش بده دی جی کالا بیاره خوشم اومده😅

چه مارکی داره؟ نور صفحه اش خوبه؟ واضح دیده میشه؟

نور نداره خواهر بزن تو گوگل میاد

والا این مدلی که من دیدم نوشته های ریز نمیشه داخلش نوشت. یعنی کل صفحه میشه یه اسم رو بزرگ نوشت. که م ...

اینطوری که خوب نیست

اونی که دیدی مگه قلم مخصوص نداشت؟

دقیا من بیشتر فکر خودمم 😅 یه ذره هم پسرم از گوشیو بازی هاش فاصله بگیره

اونجوری نیست که بتونه زمان زیادی سرگرمشون کنه

اگر سرگرمی میخوای واسش لگو یا بازی های فکری بگیر

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»