2777
2789
عنوان

این حرف مامانم ب نظرتون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست

شاید بنیه بدنیش ضعیفه

منم گاهی تصمیم میگیرم کلی کار تو خونم انجام بدم ولی نمیشه خسته میشم  شاید از نظر دیگران تنبلی باشه ولی بعضیا واقعا نمیتونن

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها شما می ری؟  یعنی چند نفر میشید؟  

مامان منم همش میگه کار نکن.  ولش کن.  اما قشنگ معلومه دوست داره.  چون خودش نمی تونه.  می بینه تمیز شده ذوق می کنه.  😜

خدا همه مادرهای زنده روسالم نگه داره.  فوت شده ها رو بیامرزه🤲🏻

2805

منم مثل شمام هر جا میرم ازم کار میکشن چون خودم حوصله ام نمی گیره کسی بغل دستم یواش کار کنه تند تند انجام میدم از اون ور منم خسته ام منم امدم مهمونی احتیاج دارم به استراحت و پذیرایی 

چند وقت پیش دختر خاله ام ما رو دعوت کرد باغ ما ساعت 8 شب رسیدیم راهمون هم دور بود دیدیم هنوز خودشون نیامدن یه سری چیزا رو یکشون اورد ساعت 9 شب اصل کاری امد گفت اه شام نذاشتین من فکر کردم لیلا میزاره 

ده لعتنتی من از سر کار از راه دور رسیدم شما هنوز هیچ کار نکردی تازه میوه بشور مرغ مزه دار کن 

بدش خانه من هر ساعتی بیان همه چی حاضره میشینن میخورن فقط یه سفره جمع می کنن 

من میرم باید از درست کردن کمک کنم تا جمع کردن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
منم مثل شمام هر جا میرم ازم کار میکشن چون خودم حوصله ام نمی گیره کسی بغل دستم یواش کار کنه تند تند ا ...

پس برای...  دعوتت میکنن؟؟ 🤣🤣🤣🤣

عیب نداره بعد مدتی فقط خاطره می مونه 

پس برای...  دعوتت میکنن؟؟ 🤣🤣🤣🤣 عیب نداره بعد مدتی فقط خاطره می مونه

به خدا خانه مادرشوهرم میرم میگه این غذا رو میپزمتو چطوری میپزی من بلد نیستم   با 60 سال سن میگه من بلد نیستم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................