2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
لباسهای مامان دوز محمدرهام جون
ببخشید چهره اش خوابالوئه تازه از خواب بیدار شده بود.

آپلود عکس

گویا درمملکت ما این مدل لباسها سایز بچه های مانیست ولی تو ممالک اجنبی هست ،من از توی ژورنال دیدم وخوشم اومد والگوشو کشیدم وطراحی کردم وبریدم ودوختم.
آپلود عکس
که با کمی تغییرات شد ایننننننننننننننن

آپلود عکس

واینم همینطور
آپلود عکس

آپلود عکس

اینم شاهزاده کوچولوی مامان سمانه
آپلود عکس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه.
قبول سفارش بافتهای زیبا برای کوچولوهای نازنازی
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=23038&ChatDate=29-5-1392
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28633&login_time=5/27/2014%202:44:18%20AM قبول بافت انواع لباس و سیسمونی دستبافت برای سفارش به شماره 09357062510 اس بزنید.
بابا سمانه هنرمند ............ خیاط ......... چقدرم بهش میاد

دستت درد نکنه چی دوختی دمت گرم دست راستت رو سر من

سعیده حتما عکس میزارم

از بس همه گفتن چقدر خرید میکنی و... دیگه بی انگیزه شدم عکس نمیگیرم ولی همچنان ولخرجم

مبارک باشه لباسای محمد امین ایشالا به شادی بپوشه با کت وشلوارشم داماد بشه خخخخخخخخخ

کتاباشم مبارک باشه

کتابای ارمیا رو ندیدم که نظر در کنم برم یه سر بزنم
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
حوری جون مبارک عکس کاربریت

مبارک باشه کتابای خوجل موجل ارمیا خان

من از کتابای من و .. خیلی خوشم اومد برم واسش بخرم ولی نمیدونم چرا از سری کتابای کیتی بدم میاد

اون کتاب جیش هم عسل داره باید هی واسش بخونم تا بلکه واسش خوب باشه
حوری جون مبارک عکس کاربریت

مبارک باشه کتابای خوجل موجل ارمیا خان

من از کتابای من و .. خیلی خوشم اومد برم واسش بخرم ولی نمیدونم چرا از سری کتابای کیتی بدم میاد

اون کتاب جیش هم عسل داره باید هی واسش بخونم تا بلکه واسش خوب باشه
هانیه چرا بی انگیزه شدی.

من یکی از بیننده های پر و پا قرص خرید های تو بودم و هستم.

قبلا هم میگفتم چرا اینقدر لباس می خری . ولی نه به نیت اینکه ناراحتت کنم. باور کن از دیدن خرید ها ی تو وبقیه کیف م یکنم
نه نمیریخت هانیه !!!!!!!!!

چونکه کیپ تن خودش دوختم برای همین پیفش نمیریزه بیرون ولی جیشش میریزه که البته هدف منم همین بود که بریزه وشلوارش خیس بشه ولییییییییییییییی روی فرش نریزه
وای خدای من، مبارک باشه خریدارتون، سعیده چه دامادی بشه این امین با این کت و شلوارش!

من هیچ عکسی از وسایل ارمیا نمیبینم چرا پس؟!!!!

سمانه هنرمند! یعنی شوهرهاتون باید شماهارو طلا بگیرن، آفرین، خیلی خوشگله، این بوردا رو که گذاشتی دلمو بردی به بچگیم، مامان منم اینا رو داشت و واسمون میدوخت و همه تعریف لباسای خوشگلمونو میکردن! ولی من بی هنرم!
خیلی به شازدت میاد، فقط دیگه مشکی ندوز واسش! من دوست ندارم!!!! هه

هانیه!‌منم بی صبرانه منتظر عکسای تو ام! واقعن همیشه با یه امیدی میام اینجا میگم هانی عکس گذاشته بعد نا امید میشم!
2810