2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

این مگنت ها رو دیدین حتما...خیلی سرگرم کننده اس وواسه خلاقیتشون خوبه ....خودش صفحه داره ولی اگر بزاریم رو دریخچال بچسبونن کلی فضا دارن وحال میکنن وماهم به اشپزیمون میرسیم به شرطی که وسواس تمییزی در یخچالو بزاریم کنار وبیخیال جای انگشتهاشون بشیم....اینو یکی از دوستای وبلاگیم پیشنهاد داده بود وواقعا عالیهههه
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
مبارکه سمیه چقد کتاااااب! منم دلم خواست خوب! :) مبارکتون باشه.. نه که خودتم مث من ذوق کردی به خودتم مبارک باشه!
زهرا راستی مگه بچه های شما رنگ آمیزی میکنن؟؟ مایا فقط خط خطی میکنه من علاقه ای به خرید کتابای رنگ آمیزی ندارم. به نظرم اینکه نقاشی آماده باشه بچه محدود میشه به اون خطوط!
وای سمیه من از این مگنت ها خیلی خوشم اومد ولی ندیدم
مبارک رها جون باشه
ملی علی هم فقط خط خطی میکنه
منم اصلا تو نقاشی علی دخالت نمی کنم
فقط ابزار مختلف واسش میزارم و ....
ااون رنگ آمیزی انتخاب مجید بود خخخخ وقتی منو علی تو یه غرفه نقاشی و بازی بچه ها بودیم
منم دیگه تو ذوقش نزدم
مرسی بچه ها قابل نداره
زهرا زیاده که ...تو فروشگاههای اسباب بازی یا شهر کتاب میتونی پیداکنی....
رها علاوه بر خط خطی چیزای معنی داری هم میکشه....مثلا قشنگ دایره میکشه ومیگه توپه....یا چشم چشم دوابرو رو میخونه وخودش اجزای صورتو نصفه نیمه میکشه....مثلا فقط چشم میزاره ویه دایره....یا مار میکشه وبادکنک....یه بارم یه خط هلالی کشیده بود گفت مامان میدونی این چیه؟ گفتم نه ! گفت ماه!!!!!
:) عزیزم رهااااااااا.. ماشالا به این بچه باهوش!

زهرا درکت میکنم. . من دلم میخواد حالا که خودم وقت نمیزارم واسش و نقاشی نمیکشیم بفرستمش مهد که ذوقش کور نشه.. اونم به خط خطیاش میگه این ماهه این درخته. این ملیه!! هه هه
2810