سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
چایی نبات بخور ، گاهی هم میتونی نبات با زنجبیل بخوری
سخته واقعا این دوران ، ۳ ماه اول که تموم بشه بهتر میشی
من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترشحتون ازکی شروع شد؟ من این ماه اقدام داشتم تاروزپریودم همه علائم روداشتم ولی فرداش کلا علائمام قطع شد دوزبعدشم بی بی زدم منفی شد
گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
ترشحتون ازکی شروع شد؟ من این ماه اقدام داشتم تاروزپریودم همه علائم روداشتم ولی فرداش کلا علائمام قطع ...
از وقتی باید پریود میشدم
ممنون عزیزم انشاءالله بسلامتی دوران بارداریت بگذره وبسلامتی زایمان کنی
گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
ممنون عزیزم انشاءالله بسلامتی دوران بارداریت بگذره وبسلامتی زایمان کنی
ممنون عزیزم