تجربیات خودم رو برات مینویسم,امیدوارم به دردت بخوره... یه هفته اول خیلی سخته,یه پروسه حوصله سربره من.دخترم رو تو حمام میبردم و اونجا مشغول بازی میشد,چند بار حین بازی جیش کرد که من خیلی تشویقش کردم و گفتم افرین تو جیش کردی...این شد که فهمید برا چه کاری میبرمش و باید چیکار کنه! روزهای اول جایزه بهش پاستیل میدادم,بعد از هر باری که موفق میشد یه دونه پاستیل جایزه میگرفت, تو این مدت باید بیخیال فرش و موکت خونه بشی و اگه تو خونه خرابکاری کرد که حتما میکنه!اصلا خودت و بچه رو ناراحت نکن و خیلی با نرمی بهش بگو که خونمون کثیف شد,من به دخترم میگفتم بوی بد میده,مگس میاد و از این چیزا شلواری که دوست داره رو پاش کن تا دوست نداشته باشه خیسش کنه من بعد از یک هفته که شروع کرده بودم پوشک شبش رو ازش گرفتم و تا الان یکبارم خودشو خیس نکرده ,,در طول روز هم که میخواستیم بریم بیرون پوشکش میکردم,ولی بهش گوشزد میکردم که پوشک داری اماااااا نباید خیسش کنی... بیرون رفتنهامون خیلی کوتاه بود و نیت این بود که بچه عادت کنه خودش رو نگه داره,از تایم کم شروع کن و به مرور ببشترش کن میتونم بگم بعد از دو هفته کامل یاد میگیره,ولی شنا همچنان باید بهش یاداوری کنی که جیش داری ؟؟؟؟!