2777
2789
عنوان

تنهایی و آزار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاتر از سیاهی رنگی نیست 

دوسش دارم اما خیلییییی کوتاهی کرده بیمعرفتی کرده....

این زندگی زندگی نیست اما نمیخام از چاله دربیام تو چاه بیفتم....بی پولم..بدون شغل...خانوادم شهر دیگه....شوهری ک خودشو خدا میدونه...مطمئنم باید همه حق و حقوقمو ببخشم تا جدا بشم

رهایی تاوان داره 

چکار کنم؟چطور فکر کنم تا ترسم بریزه؟؟آیا طلاق و حاله بعدش اونقدر بد و ترسناکه؟؟که از پسش برنیام؟؟

آیا ممکنه اعتماد بنفسم هیچوقت برنگرده و نتونم تو کارو شغل موفق بشم و پشبمون بشم؟؟؟

چکار کنم؟چطور فکر کنم تا ترسم بریزه؟؟آیا طلاق و حاله بعدش اونقدر بد و ترسناکه؟؟که از پسش برنیام؟؟ آ ...

طلاق برای من شیرین ترین رخداد زندگیم بود و آرامش اومد سراغم و با تلاش مشکلاتم رفع شد الآنم در شرف ازدواجم

آفرین پس خودت جواب خودتو دادی به حق ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌حقوق نرسیدی هم مهم نیست مانع نشه 

اونو ک باید ببخشم.....مسئلم نیاز اولیم مثل جای خاب و خورد و خوراک و شغل و این چیزاس.....وگرنه مهریه بخوره تو سرش...نداره که بخام بگیرم

اونو ک باید ببخشم.....مسئلم نیاز اولیم مثل جای خاب و خورد و خوراک و شغل و این چیزاس.....وگرنه مهریه ...

میتونی پرستار شبانه روزی سالمند شی یه مدت 

سخته ولی برای شروع چاره ای نیست اگر جایی نداری

طلاق برای من شیرین ترین رخداد زندگیم بود و آرامش اومد سراغم و با تلاش مشکلاتم رفع شد الآنم در شرف از ...

امیدوارم از این ب بعد برات خیر وشیر ینی باشه....

من تنها چیزی که ازش مطمئنم اینه که اولا ایکاااش. سالها قبل ک جوانتر بودم جداشده بوده . دوما آینده سختتری تو این زندگی در انتظارمه....

اما بازهم نمیدونم چرا اینننقدر میترسم

میتونی پرستار شبانه روزی سالمند شی یه مدت  سخته ولی برای شروع چاره ای نیست اگر جایی نداری

خونه پدرمادرم هست...اماچون سالمند هستن نمیخام خیلی باهاشون تو ی خونه باشم...خیلی گیر میدم اخلاقای خاص دارن....باید ی مدت تحمل کنم تا کار پیدا کنم... خونه بگیرم....میترسم اینقدر سخت بگذره پشیمون بشم....

شما ورژن گذشته منی. منم همینقدر ناامید و ترسو و بی عرضه بودم که تن به خفت شوهر سابقم میدادم

شما بچت چکار کردی بچه من کوچیکه بدون من خوابش نمی‌برد حتی 

من اگه با خودم بود کنار خیابونم مخابیدم ولی بچه دارم