2777
2789
تاثیر گرفته از امضات  وا خواهر چرا ناشکری میکنی ناخواسته چیه این لطف خداست  مگه چیه فقط ...

نمیتونم باهاش کنار بیام خواهر

کوتاهی از خودم بود

عرضه جلوگیری سفت و سخت هم نداشتم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه باحال.سن هاشون رو میکین

اولی ۱۴

دومی ۱۰

سومی ۳۳ هفته بارداری

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

اشکال نداره خودتو اذیت نکن گلم.بچه هات چن سالن؟

تا سومی دنیا بیاد

اولی ۶ سال و ۴ ماه

دومی ۲ سال و ۴ ماه

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

یعنی دارم میمیرم دردای بگیر نگیر دارم امونمو بریده کی تموم میشه راحت شم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
نمیتونم باهاش کنار بیام خواهر کوتاهی از خودم بود عرضه جلوگیری سفت و سخت هم نداشتم

آخه بچه هات هم کوچیکن هنوز به خاطر همین خیلی برات سخته 

ولی آخه الان حرص خوردن دیگه فایده ای نداره فقط آرامشت رو بیشتر ازت میگیره و اون بچه هم تو شکمت عصبی میشه 

دیگه مجبوری یکم به بیخیالی بزنی خودت رو

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

وای بچه کوچیکتون اصلا نمیذاره استراحت کنین که خیلی بچست

خدا خودش رحم کنه فقط 

نمیدونم چکار کنم

نمیدونم چه آینده ای در انتظارم

سپردم دست خودش 

از بس فکر کردم دیوونه شدم

آخه بچه هات هم کوچیکن هنوز به خاطر همین خیلی برات سخته  ولی آخه الان حرص خوردن دیگه فایده ای ن ...

خدا کمک کنه 

انگار بعضی آدمها برا زجر آفریده شدن فقط

خدا خودش رحم کنه فقط  نمیدونم چکار کنم نمیدونم چه آینده ای در انتظارم سپردم دست خودش  ...

عزیزم چه آینده ای؟خداروشکر کن،درسته سخته الان و احساس خوبی نداری ولی انشالله در آینده خوشحال میشی از بودنش

خوشبحال همتون که سه تا بچه دارین، من یه پسر شش ساله دارم، آمادگی میره انقد تنبلی میکنم اصلا جرعت دومی رو ندارم میترسم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
واقعا انتخاب سختیه منم خیلی فکر کردم مشاوره رفتم تا اخر تصمیم گرفتم

توکل بخدا من همیشه میگم خدایا من که جرعتشو ندارم خودت هروقت صلاح دیدی خودت بده صلاحم ندیدی نده

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
میدونید نباید فاصله زیاد شه فکراتون بکنید اگ خاستین بیارین زودتر بیارین

آره ولی از طرفی شوهرم مخالفه، از طرفیم هم شرایط مالی و بدنی و اعصاب، دو دلم در کل، از طرفیم میگم پسرم تنها میمونه، شوهرمم میگه نمیخام خیلیم پاپیچش میشم میگه باشه بذار ده سالش بشه بعد منم میگم اون موقع دیره، ولی خودمم دودلم

خدا کمک کنه  انگار بعضی آدمها برا زجر آفریده شدن فقط

نگو عزیزم بلاخره بچه هات بزرگ میشن ان شاءالله 

و راحت میشی فقط دیگه از این به بعد راههای جلوگیری رو سفت و سخت دنبال کن