2777
2789
عنوان

دکتری هست کمک کنه سرگیجه

124 بازدید | 15 پست

من داشتم ب بچم شیرمیدادم یه سرگیجه گرفتم ازحال رفتم یکم دسام شل شدن بعدشم سردرد گرفتم وسط سرم درد میکنه نبضمم گرفتم کنده

مشکل از کجا میتونه باشه 

هرازگاهی اینطور میشم لطفا راهنماییم کنید

فشارت میره پایین... در روز قرص ویتامین ب ۶ بخور قرص اهن و اینکه اینجوری میشی تو لیوان اب ولرم ی قاشق نمک و ی قاشق قند بریز همبزن قشنگ و جرعه جرعه بخور درجا حالتو خوب میکنه... اگ میبینی خیلی حالت بد مبشه و بعد ۶ ماه ادامه داره برو دکتر حتما

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم و تازه وارد اینجاشدم... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فشارت میره پایین... در روز قرص ویتامین ب ۶ بخور قرص اهن و اینکه اینجوری میشی تو لیوان اب ولرم ی قاشق ...

الهی خیرببینی ممنون ینی از این سرگیجه دارم میمیرم خیلی بده درحالت درازکش هم اذیتت میکنه

ینی چی عزیزم ینی مثلا گوشم عفونتیه؟؟

نه به عفونت ربطی نداره 

وظیفه ی گوش حفظ تعادله 

اگه اب داخل گوش میانی حرکت کنه، انگار کسی هولت میده و سرگیجه های بدجور میگیری،

اگه بری دکتر با یه ورق قرص خوب میشی

الهی خیرببینی ممنون ینی از این سرگیجه دارم میمیرم خیلی بده درحالت درازکش هم اذیتت میکنه

اصن دراز نکش زیاد ولی اون سرم ک گفتمو روزها دوسه مرتبه بخور با قرصارو قرص ویتامین سی ویتامین ب۶ دوبار در روز قرص متوکلومرامیدروزی یکی... ولی اگ سرگیجت خیلی بدجوره برو دکتر شاید بیماری منییر داشته باشی از گوشت باشه تعادل گوشت بهم خورده مایع گوشت میریزه مبیرون اگ دیدی با اینا خوب نشدی برو دکتر از اون گوشته

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم و تازه وارد اینجاشدم... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
اصن دراز نکش زیاد ولی اون سرم ک گفتمو روزها دوسه مرتبه بخور با قرصارو قرص ویتامین سی ویتامین ب۶ دوبا ...

دکتر عمومی برو هیچی هم نیس با ی قرص چندتا بخوری خوب میشی

اصن دراز نکش زیاد ولی اون سرم ک گفتمو روزها دوسه مرتبه بخور با قرصارو قرص ویتامین سی ویتامین ب۶ دوبا ...

مرسی عزیزم مصرف میکنم نه آبی از گوشم نمیریزه من برای سرگیجه های هرازگاهیم قرص دیمن هیدرانات میخورم 

مرسی عزیزم مصرف میکنم نه آبی از گوشم نمیریزه من برای سرگیجه های هرازگاهیم قرص دیمن هیدرانات میخورم&n ...

نه اونجوری نیس ک... مایع از گوشت نمیاد بیرون ک؟!!! تو همون داخل تکون میخوره خودش متوجه نمبشی. سرگیجه زیاد نیگیری اگ دیدی خوب تشدی با اون قرصا برو دکتر

نه اونجوری نیس ک... مایع از گوشت نمیاد بیرون ک؟!!! تو همون داخل تکون میخوره خودش متوجه نمبشی. سرگیجه ...

باش عزیزم نه فک نمیکنم گوشام هیچ مشکلی داشته باشع ولی این سردرد خیلی وحشتناکه

2810