2777
2789
عنوان

✨کمی هم خودت رو دوست داشته باش ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 101 پست

• هر ویتامین رو چه تایمی باید مصرف کرد ؟ :

ویتامین D : همراه با ناهار

ویتامین C : نیم ساعت قبل از صبحانه

ویتامین E : به همراه ناهار یا شام

ویتامین B12 : همراه شام

ویتامین B1 : صبح ها تا قبل از ظهر

ویتامین K : هر زمان از روز همراه با وعده های غذایی

آهن:بهترین زمان مصرف آهن با معده خالی است؛یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا

ب کمپلکس : بعد از صبحانه

اسید فولیک : نیم ساعت قبل از خواب

امگا 3 : همراه ناهار یا شام

زینک : دو ساعت بعد از ناهار

کلسیم : در طول روز و شب

💘💕💘💕💘💕💘💕💘

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

7 ویتامین مهم بدن ساز ها ایناست :

1- زینک (برای مراقبت از پوست و مو)

2- منیزیم (برای کاهش آسیب دیدگی)

3- ب کمپلکس (برای افزایش انرژی)

4- امگا ۳ (برای بهبود عملکرد ذهنی)

5- ویتامین سی (برای بالا بردن سیستم ایمنی)

6- کلسیم (برای مراقبت از استخوان ها)

7- گلوکوزامین (برای مراقبت از استخوان ها و مفاصل)

💕💘💕💘💕💕💘💕

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

15 نشانه که به شما میگوید کمبود ویتامین دارید : 

1- درد در انگشت ها، پشت ساق پا و کف پا :

(کلسیم، پتاسیم منیزیم)

2- شکاف در گوشه لب ها : گروه ویتامین (B)

3- احساس خستگی : (B2)

4- خواب رفتن و کرخی دست و پا : (B6 و B12)

5- جوشهای قرمز در بازوها و گونه ها : (AوD)

6- افسردگی : (D)

7- ریزش موی شدید : (B)

8- اختلالات دید شبانه : (A)

9- بی اشتهایی : (B) 1

10- حالت تهوع یبوست و نفخ : (B12)

11- خونریزی لثه و زخمهایی که دیر خوب میشن : (C)

12- سردرد و سرگیجه : (B3)

13- اسهال : (B9)

14- بی خوابی : (B5)

15- خشکی پوست : A و B)

• اگه یه روز دنبال یک داروی کم یاب بودین، شماره تلفن های و برای پیدا کردن داروهای کمیاب واقعا عالی هستن.

• اپلیکیشن دارویاب 

نشانه های کمبود ویتامین در بدن :

۱- درد در انگشت ها، پشت ساق پا و کف پا (کلسیم، پتاسیم منیزیم)

۲- شکاف در گوشه لب ها (گروه ویتامین B)

۳- احساس خستگی (B2)

۴- خشکی پوست (A وB)

۵- جوشهای قرمز در بازوها و گونه ها (AوD)

۶- افسردگی (D)

۷- ریزش موی شدید (B)

۸- اختلالات دید شبانه (A)

۹- بی اشتهایی (B)

۱۰- حالت تهوع، یبوست و نفخ (B12)

۱۱- خونریزی لثه و زخمهایی که دیر خوب میشن (C)

۱۲- سردرد و سر گیجه (B3)

۱۳- اسهال (B9)

۱۴- بی خوابی (B5)

۱۵- خواب رفتن و کرخی دست و پا (B6و B12)

🌸🫶🏼🌸🫶🏼🌸🫶🏼

هر ویتامین رو چه زمانی باید مصرف کرد :

مولتی ویتامین : همراه با وعده صبحانه

ویتامینهای گروه B : قبل از وعده صبحانه یا ناهار

ویتامینهای A, D, E, K : همراه با وعده غذایی ( غذای پرچرب )

ویتامین C : قبل از وعده غذایی

آهن : شب ها با معده ی خالی

اسید فولیک : نیم ساعت قبل از خواب

کلسیم : در دو وعده منقسم صبح و شب

( با فاصله از قرص آهن و لبنیات )

تغییر ظاهر موها، خبر از کدام بیماری ها میدهد ؟

خاکستری شدن مو ⇦ استرس

شکنندگی مو ⇦ سندرم کوشینگ

خشک شدن موها ⇦ کم کاری تیروئید

ریزش مو ⇦ کم خونی فقر آهن

نازک شدن مو ⇦ کمبود پروتئین در بدن

💊ویتامین‌های مورد نیاز مو

ریزش مو: کمبود ویتامین‌های B2، B5، بیوتین، روی و ویتامین D

خشکی موها: کمبود ویتامین‌های A و E، امگا3، پروتئین، سلنیوم و بیوتین

شوره زدن موها: کمبود سلنیوم، امگا3 و ویتامین A

💕🌸💕🌸💕🌸

ما داخل تاپیک هرروز تاکید میکنیم به رسیدگی به اندام های بدن، پوست، مو ، روح مون، تکرار جمله مثبت انرژی بخش  به صورت روزانه هروقت که انرژی مون پایین اومد و شکر گذاری ده مورد

کنار دوستامون تمرین کردیم که اهداف رو با بازه یک روزه یک هفته و یک ماهه تقسیم کنیم و هرروز هدفمند باشیم یک روز در هفته رو مثل جمعه ها یا باتوجه به برنامه شخصی خودمون استراحت کنیم 

سوالات مربوط به پوست و مو و تغذیه ای رو تا حدودی من و دوستانم بهتون کمک میکنیم و هرروز باهم مرور میکنیم 

چند تمرین بالا مثل دستبند کشی و نامه و شکر گذاری ها فردا مفصلا راجبش مطلب میزارم 💕🫶🏼💕🫶🏼

ممنونم که همراهی میکنین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12559495/کمی-هم-خودت-رو-دوست-داشته-

باش

لینک کانال اصلی مون خوشحال میشیم دوستان جدیدی رو کنارمون داشته باشیم 

تاپیک فعلی تاپیک تمریناتمون هست به صورت مرتب اینجا لیست میشن 

دوستان یا دفترچه یادداشت بردارید یا توی همین دفترچه یادداشت گوشیتون بنویسین . هر روز ده مورد از داشته هاتون رو توی اون یادداشت کنید و پایان هر مورد از ته قلبتون سه مرتبه از خدا تشکر کنید . مهم نیست داشته هاتون حتما چیزه بزرگی باشه حتی با چیزهای کوچیک هم میشه روحیمون رو بسازیم مثلا توی خونه دارید از پنجره بیرون رو نگاه میکنید چشمتون به یه کارگر شهرداری میوفته که داره توی فضای سبز جلوی خونتون گل میکاره یا چمن ها رو کوتاه میکنه و ...  توی دفتر یادداشتت بنویس خدایا شکرت که این کارگر زحمت میکشه تا من هر موقع از پنجره بیرون رو نگاه کردم چشمم به گل های زیبا بخوره و روحیم خوب بشه ... یا از اون مهم تر خدایا ازت ممنونم که چشم های سالمی به من دادی تا گل های زیبای پشت پنجره رو ببینم بعدش سه مرتبه با تمام وجودتون بگین سپاس گذارم . سپاس گذارم . سپاس گذارم . هر روز ده مورد از این داشته هاتون رو بنویسین تا سی روز ادامه بدین یعنی روز دوم شما داشته شماره بازده تا بیست رو می نویسین و ... تا چند روز خودتون حس و حال خوب رو توی وجودتون خواهین دید و دیدتون به دنیا کلا عوض خواهد شد . موفق باشین🌹

راستی  یه نکته : نظم توی زندگی رابطه مستقیمی با روحیه آدمی داره شاید باورتون نشه ولی وقتی حتی یه کمد انباشته و در هم ریخته پر از وسایل اضافی و به درد نخور توی خونتون دارید این هر شبانه روز انرژی منفی خودش رو به شما انتقال میده یا حتی لباس پاره ای که از زیر لباس هاتون پوشیدید هم همینطور . شاید می خواین برید بیرون و یه شلوار راحتی پاره که تنون کردید و از روی اون شلوار زیبای بیرونتون رو می پوشید و به راه می افتید شاید هیچ کس بیرون اون شلوار پاره رو نبینه ولی اون کار خودش رو میکنه و انرژی منفیش رو به شما لحظه به لحظه انتقال میده و ناخود آگاه به خودتون میگین چرا من اینقدر خسته و کسل هستم اخه کار خاصی نکردم که خسته باشم و ... پس روزانه بیست دقیقه وقت بزاریم واسه کارهای نیمه تمامون کمد ها و انباری ها و جاهایی رو که در دیدمون نیست و فراموششون کردیم رو نظم ببخشیم وسایل اضافی رو دور بریزیم وسایل بلااستفاده رو به کسی که لازمشه بدیم از شر لباس های کهنه خلاص بشیم و به این ترتیب حال خوب و فرکانس های مثبت رو تقدیم دلمون کنیم و اینبار بگیم نمیدونم بابت چی خوشحالم؟ آخه اتفاق خاصی هم نیوفتاده ولی توی دلم یه حس خیلی خوبی دارم 😉

تمرین شماره 3 ( دستبند کشی )

دوستای گلم این دستبد مختص افکار منفی ماست ازتون می خوام از امروز توی دستتون یه کش یا دستبند خوشگل ( دستبد مهره ای . نگینی یا هر دستبندی که کش داشته باشه ) بندازین و هر موقع یه فکر منفی . نگرانی در مورد موضوعی . استرس و ... سراغتون اومد این دستبند رو آروم بکشید و رها کنید و همون لحظه به خودتون بگید من خدا رو دارم هر چی قسمت و صلاحم باشه پیش روم میزاره ( مشکلاتم رو به خدا می سپارم و خودم و آزاد و رقصان به شادی می پردازم ) دوستای عزیزم ما باید اونقدر به چیزهای خوب باید فکر کنیم که افکار منفی توی ذهنمون کم رنگ و کم رنگتر بشن و به مرور اصلا جایی در ذهنمون نداشته باشن . 

هر فکری  را که از دل بگذرانیم دیر یا زود همان در زندگیمان اتفاق خواهد داد. پس به دل بیآموزیم که فقط خوبی ها را از خود بگذراند تا ما را به آرزوهایمان برساند

وقتی اشتباهی یه فکر منفی به ذهنت اومد تا استرس رو تقدیمت کنه سریع با پاک کنی از جنس فکر و انرژی مثبت اون رو پاک کن  . سعی کن درون هر اتفاق بد یه کوچولو چیز مثبت پیدا کنی و از انرژیش استفاده کنی . 

مثلا کسی که سال ها از عزیز بیمارش پرستاری کرده ولی متاسفانه اون رو از دست میده درسته ناراحت و غمگین هست و این طبیعیه ولی انرژی مثبت این موضوع این هست که وقت آزاد زیادی خواهد داشت . با وجود اون بیمار هرگز نمی تونست به مسافرت بره ولی حالا امکان پذیره و ... اگه خوب دقت کنید هر اتفاق بدی توش یه چند تا نقطه خوبی هم داره پس قرار شد هر موقع فکر های مزاحم و منفی اومد توی ذهنمون زود دستبند رو بکشیم و هواسمون رو پرت کنیم اینجوری یاد می گیرن که دیگه جایی توی ذهن ما ندارن . موفق باشین🌹 

تمرین شماره 8 ( کارهای نیمه تمام )

همه ما کارهای نیمه تمامی توی زندگیمون داریم که از شنبه تمومش خواهیم کرد شاید متوجه نشید ولی این کارها ناخواسته انرژی منفی خودشون رو به ما انتقال میدن و ما اصلا نمیدونیم این انرژی منفی رو از کجا می گیریم ؟؟!!

با خودمون میگیم هیچ اتفاق بدی نیوفتاده ولی نمیدونم چرا امروز کسل و خسته هستم و بی دلیل حال ندارم ما متوجه نیستیم ولی اطراف ما انرژی منفی یا مثبت شبانه روز به طرف ما سرازیر میشن

مثلا توی کامپیوتر یا موبایلت عکس های یادگاریت و موسیقی های دلخواهت . عکس های تکراری و اضافه و ... رو همینجوری آشفته رها کردی و هر موقع کامپیوتر رو باز میکنی اولین حرف میگی یه روز باید بشینم و اینا رو فایل بندی و مرتب کنم . کمد بالایی اتاقت بازار شامه و هر موقع بازش میکنی میگی یا خدا 😮 اینجا رو باید یه روزی مرتب کنم . داشتی عروسک سازی می کردی ولی وسط کار نیمه رها ول کردی و ماه هاست همونجا توی جعبه مونده و ... خودت متوجه نیستی ولی همه این ها اطراف تو دارن هر روز بهت انرژی منفی رو منتقل میکنن یا از شر اونها اگه لازمشون نداری خودت رو رها کن و یا اینکه قسمت بندی کن سر و سامنشون بده 

با خودت بگو هر روز مثلا پانزده دقیقه وقت برای کارهای نیمه تمام میزارم توی این پانزده دقیقه ذره ای از اون کار رو انجام بده 

وقتی کارهای نیمه تمامت رو انجام دادی یا رهاشون کردی متوجه حال خوبت و انرژی مثبت که بی دلیل هر روز دریافت میکنی خواهی شد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12559495/کمی-هم-خودت-رو-دوست-داشته-باش

لینک تاپیک اصلی مون 

اینجا تاپیک لیست تمرینات 

ساختن قشنگه ..

ساختن خودت و دنیای کوچیک خودت

به کسی هم توجه نکن 

بی تفاوت از کنار بقیه رد شو 

و شتاب کن برای آرامش و لذت های زندگیت✨️💫

40 مدل تفریح برای زوجین و پارتنر ها که کنار هم دیگه یه وقت حوصلتون سر نره:

1. سفر به یک شهر جدید و کاوش از جاذبه‌های آن

2. پیک‌نیک در پارک یا کوهستان

3. کلاس آشپزی یا پخت غذاهای جدید

4. تماشای یک فیلم یا سریال مشترک

5. ورزش مشترک مانند دوچرخه‌سواری یا دویدن

6. بازی‌های تخته‌رو یا کارت با یکدیگر

7. گردش در بازارها و فروشگاه‌ها بدون هدف خاص

8. حضور در کنسرت یا نمایش موسیقی

9. تجربه آب‌‌بازی در آبشار یا چشمه

10. خرید یک کتاب و خواندن آن با یکدیگر

11. شرکت در کلاس رقص یا ورزش‌های هماهنگ

12. ساخت یک پازل یا مدل سازی

13. گردش در حیاط یا فضای سبز

14. تست رستوران‌های جدید و تجربه غذاهای مختلف

15. شرکت در یک کارگاه هنری

16. تماشای غروب یا طلوع خورشید به همراه یکدیگر

17. شرکت در یک رقابت ورزشی محلی

18. بازدید از موزه‌ها یا نمایشگاه‌ها

19. شرکت در کلاس یوگا یا مدیتیشن

20. پیاده‌روی در طبیعت یا کوهنوردی

21. شروع یه کار مجازی مشترک

22. داشتن یه طوطی خونگی

23. پیشنهادات به یکدیگر برای کتاب یا فیلم بعدی

24. شرکت در یک دوره آموزشی مشترک

25. تفریح در مهمانی دوستان یا خانه تعطیلات

26. شرکت در کلاس تنیس یا اسکیت‌بورد

27. تشکیل یک جلسه مطالعه مشترک

28. پیاده‌روی در سواحل یا پارک‌های طبیعی

29. گردش در شهر با دوچرخه

30. تجربه پرش یا چتربازی

31. شرکت در یک کلاس تاریخ یا فرهنگ محلی

32. شرکت در کارگاه تزیین کیک یا شیرینی

33. بازی تنیس روی میز یا والیبال توی پارک

34. شرکت در کلاس عکاسی یا هنرهای تجسمی

35. تجربه ماجراجویی‌های خارج از روتین

36. سفر به یک محل تاریخی یا فرهنگی

37. گردش در باغ‌های عمومی یا باغ‌های گل

38. شرکت در کلاس آموزشی آشپزی یا طراحی غذا

39. تشکیل یک جلسه نقاشی یا هنر دیگر

40.تلاش برای حل پازل یا چیدن لگو به هم

✨💘✨💘✨💘✨🐦🐦🪹🐦🐦🪹🐦🐦🪹