2777
2789
عنوان

✨کمی هم خودت رو دوست داشته باش ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 101 پست
سلام دخترا ساحلی خیلی خوشحال شدم ک دوباره تونستم کنار هم باشیم امیدوارم سارا جون برگرده ❤️✨ممنونم از ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12559495/کمی-هم-خودت-رو-دوست-داشته-

باش

سلام مهدیس جون  صبح که تاپیک رو ایجاد کردم به دلیل خرابی سایت دوتا تاپیک ایجاد شده لطفاً بیا داخل این تاپیک ممنونم ❤️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام خوشگلا  من اومدم خوش اومدم

باش

سلام محیا جونم صبح که تاپیک رو ایجاد کردم به دلیل خرابی سایت دوتا تاپیک ایجاد شده لطفاً بیا داخل این تاپیک که لینک رو گذاشتم ممنونم عزیزم ♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همگی خوش اومدین‌ دوستای تازه وارد😍😍😍

باش

سلام آزگل جونم صبح که تاپیک رو ایجاد کردم به دلیل خرابی سایت دوتا تاپیک ایجاد شده لطفاً بیا داخل این تاپیک که لینک رو گذاشتم ممنونم عزیزم ♥️

سلام چه عالی داخل اون تاپیک شما بودین تمرینات روزانه درمورد یوگا می ذاشتین؟ جالب بودن اگر امکانش ...

سلام عزیزم بله من بودم حتما عزیزم مطمئنم که کنار هم عالی پیش میریم 

خوشحالم که کنارمونی ♥️ صبح که تاپیک رو ایجاد کردم به دلیل خرابی سایت دوتا تاپیک ایجاد شده لطفاً بیا داخل این تاپیک که لینک رو گذاشتم ممنونم عزیزم ♥️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12559495/کمی-هم-خودت-رو-دوست-داشته-باش

@saheliiiiii    

سلام عزیزم خوش اومدی صبح که تاپیک رو ایجاد کردم به دلیل خرابی سایت دوتا تاپیک ایجاد شده لطفاً بیا داخل این تاپیک که لینک رو گذاشتم ممنونم عزیزم ♥️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12559495/کمی-هم-خودت-رو-دوست-داشته-باش

خیلی هم عالی من که واقعا به همچین تاپیکی نیاز داشتم

سلام عزیزم خوش اومدی صبح که تاپیک رو ایجاد کردم به دلیل خرابی سایت دوتا تاپیک ایجاد شده لطفاً بیا داخل این تاپیک که لینک رو گذاشتم ممنونم عزیزم ♥️

♥️♥️♥️♥️

قبل از شروع تمرینات برای دوست داشتن خودمان از شما دوستای گلم می خوام برای اینکه حس بهتری برای شروع تمرین ها داشته باشید امروز یه دفترچه خوشگل برای خودتون انتخاب کنین (می تونه دفتر یادداشت گوشیتون هم باشه ) اسم این دفترچه رو میزاریم دفترچه اتفاق های خوب و شکر گذاری های ساحل ( شما اسم خودتون رو بنویسید) از قسمت جلوی دفتر شروع کنید و هر روز ده مورد اتفاق خوب زندگیتون رو با دلیلش بنویسین اتفاق خوب حتما نباید چیز شاخی باشه همین که امروز تلوزیون آهنگ مورد علاقه شما رو پخش کرد یه اتفاق خوب کوچیکه . همینکه توی مترو یا اتوبوس صندلی برای نشستن پیدا کردین یه شکر گذاری دیگه😊 و در آخر هر جملتون از ته دل سه مرتبه سپاسگذارم یا متشکرم بگید

برای مثال: 

خدایا مرسی که به من چشمانی سالم دادی چون با اون ها می تونم تمام زیبایی های دنیا رو ببینم ( سپاس گذارم - سپاس گذارم - سپاس گذارم )

از قسمت پشت دفترتون برای اتفاق های خوب زندگیتون استفاده کنید ( هرچند کوچک) سعی کنید به گذشته و حال خوب فکر کنید و از توش اتفاق های خوب رو بیرون بکشید

نوشتن و یادآوری این اتفاق ها در واقع ناخواسته به مغزتون انرژی مثبت رو سرازیر میکنه و روحیه ی خوب رو براتون فراهم خواهد کرد

برای مثال :

اون روزی رو که توی شرکت استخدام شدم رو اصلا از یادم نمیره واقعا روز خوبی بود همه بهم تبریک می گفتن چه مزه ای داشت گرفتن اولین حقوقم و ...

دوستان لطفا این یادداشت برداری رو تا 30 روز انجام بدید 

دوستان عزیز کیا با من همراهن اعلام کنن . ده تا شکر گذاری هاتون رو می نویسین حالا اگه موافقین بریم سراغ تمرینات چند روزه برای دوست داشتن خودمان

دوستای من هر کدوم داخل تاپیک هرروز گزارش کار می‌دادیم و اهداف روزانه و حال خوب کن رو خلق میکردیم و باهم پیش می‌بردیم اینجوری بهم انگیزه می‌دادیم 

هر کدوم از دوستامون هنر و خصوصیت های بخصوصی رو دارن و این خیلی جوو بین مارو صمیمی کرده بود 

خوشحال میشم مطالب رو مثل قبل به اشتراک بزاریم و بتونیم روزبه روز پیش بریم 

مطالبی مثل رسیدگی به ذهن و افکار 

رسیدگی به زندگی 

تلاش و هدف گذاری 

آرایشی پوست و مو 

تغذیه و لایف استایل سالم 

و...

که دوستامون جمع شن مطمئنا بهتر و بیشتر پیشرفت میکنیم 🌸🌱

سلام به همگی دوستای خوبمون 😍 کم کم با روند تاپیک بیشتر آشنا میشین وهمدیگه رو میشناسین به همتون خوش آمد میگم ممنونم که کنارمون هستین ♥️🫶🏼من ساحل م و ارشد تغذیه خوندم راجب مباحث آرایشگری و پوست و مو هم کمی اطلاعات دارم هدف های زیادی رو با تاپیک سارا جون تیک زدم همه این تیک اهداف هم بخاطر این بود که ما یه روتین همیشگی داشتیم گزارش روزانه می‌دادیم از روند و کارهای مربوط به اون روزمون و اینکه شکر گذاری میکردیم بابت هر مورد ریز و درشت که شاید کم اهمیت شده بود یا اینکه عادی بود و به چشممون نمیومد امیدوارم مثل قبل تاپیک فعال پیش بره که دوستامون بتونن مطلع شن .. شماهم اگه امکانش بود یه بیوگرافی کلی رو تایپ کنید که بیشتر و بهتر با خصوصیت های هم آشنا بشیم 🌸🌸

🤍💘🤍💘🤍💘🤍💘🤍

۷ فلسفه و تکنیک ژاپنی که در زندگی کار و حرفه‌ای می‌تونه به کمکمون بیاد:

🤍- تکنیک Ikigai: 

پیداکردن شادی و هدف زندگی از طریق مسیری که هم به آن علاقه‌داریم، هم مهارت داریم، هم درآمد داریم و هم به جهان پیرامون خود کمک می‌کنیم

🤍- تکنیک kaizen:

پیشرفت تدریجی و قدم به قدم و تمرکز بر بهبود پیوسته

🤍- تکنیک Pomodoro:

تکنیک ۲۵ دقیقه‌ای برای افزایش تمرکز و بهره‌وری کاری

🤍- تکنیک Hara Hachi Bu:

افزایش شادابی و بهبود عملکرد فردی با خوردن آهسته و اتمام غذا بعد از حس ۸۰‌درصد سیری

🤍- تکنیک Shoshin: 

داشتن شوق آموختن همیشگی و دیدن دنیا به چشم یک نوآموز.

🤍 -تکنیک Wabi-Sabi: 

پذیرش دنیا و زندگی به معنی موجودیتی ناکامل و ناپایدار. دیدن زیبایی در نقص‌ها و ستایش سادگی و پذیرش تغییر

🤍- تکنیکkakibo: 

ترک عادت خرج‌کردن بی هدف و غیرضروری و رسیدن به هدف‌های مالی

🍀🤍🍀🤍🍀🤍نکات سلامت و تغذیه :

بهترین زمان برای جذب هر ویتامین چه ساعتی هست؟ این پست توضیح زمانبدی استفاده از ویتامین هاست : 

1- مولتی ویتامین : صبح و همراه با صبحانه

2- ویتامین سی : همراه با صبحانه یا ناهار

3- اسید فولیک : نیم ساعت قبل از خواب

4- ویتامینهای گروه ب : قبل از صبحانه یا قبل از ناهار ( با شکم خالی )

5- ویتامین های A,D,E و K : همراه با وعده های غذایی دارای چربی.

6- آهن : یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا. اگر معده حساسی دارید با یک وعده سبک مصرف کنید.

7- کلسیم : همراه با وعده غذایی. همزمان با آهن یا زینک مصرف نشود.

• چالش خود مراقبتی برای بهتر شدن حالت :

- خوابیدن

- لاک زدن.

- یه پادکست تازه.

- هیچ کاری نکردن.

- روشن کردن شمع ها.

- شروع یک کتاب جدید.

- رنگ کردن وسایل کهنه

- دور ریختن چیزای اضافی.

- یه نوشیدنی خنک و جدید.

- مرتب کردن میز و کشو ها.

- گوش دادن به موزیک.

- پیاده روی در مسیر جدید.

- پرینت گرفتن عکس ها.

- لم دادن جلوی تی وی.

- یه صبحانه ی توپ.

- یه بازی جدید دورهمی.

- سفارش دادن پیتزا.

- برنامه ریزی برای سفر.

- خوردن یک کاپ کیک.

- هات چاکلت خوردن.

- رقصیدن جلوی آینه.

- مرتب کردن محیط اطراف.

- هم صحبتی با افراد جدید.

- مهربانی و محبت به خود.

برای خوشحال کردن کسی حتما لازم نیست از زیبایی های ظاهری اون تعریف کنی؛ گاهی میتونی از این جملات استفاده کنی :

- هیچوقت ندیدم من رو قضاوت کنی.

- تو باعث میشی آدما احساس دیده شدن و درک شدن داشته باشن.

- اینکه واسه بهتر شدن خودت انرژی میذاری به آدم انگیزه میده.

- من عاشق اینم که تو همیشه واقعا خودتی‌.

- وقتی یه جا هستی انرژیِ حضورت حس میشه.

- اینقد که تو ( به فلان چیز ) علاقه داری آدمو سر ذوق میاره

• جملات قشنگی که برای فرد درگیر افسردگی

مثل بغل کردنه:) :

1- حتی تو تاریک ترین روزهات، تو نور زندگی منی و من از اینکه دارمت قدردانم.

2- افسردگی هیچ جوره نمیتونه باعث بشه که من دیگه دوستت نداشته باشم. تو کل این مسیر کنارتم.

3- من بهت افتخار میکنم، می‌دونم که افسردگی همه چیز رو برات سخت کرده ولی بازم تمام تلاشت رو برای ادامه دادن می‌کنی.

4- تو قلب مهربونی داری، افسردگی هیچوقت نمیتونه اون رو لمس کنه.

5- تو حق استراحت کردن داری، بدون اینکه احساس گناه یا شرم بهت دست بده. افسردگی همه ی انرژیت رو تخلیه میکنه، کاملا حق داری که خسته باشی.

6- برای اینکه دوست داشتنی باشی لازم نیست همیشه وانمود به خوشحال بودن کنی، تو همینطوری کافی هستی، صرف نظر از اینکه چه احساسی داری یا در چه موقعیتی قرار داری.

7- از اینکه از چه آدمی تبدیل به چه آدمی شدی ناراحت نشو، این خاصیت افسردگیه و تو نمیتونی مثل قبلا شاد باشی و بگو بخند کنی.

8- حق داری گاهی وقتا یا حتی اکثر وقتا ناراحت باشی یا بخوای تنها باشی، من بهت حق میدم و این کاملا حق توعه.

✨ 🌸💕🌸💕🌸💕🌸

هنر مکالمه جذاب یه خانوم خاص و یه آقای جنتلمن 💕💘💘💘💕💘💕

لبخندت زیباترین طرح دنیاست و خوشحالم که من می‌دونم چطور دلیل لبخندت شم ✨💕شادی تو واسم خیلی مهمه خوشحالم که راه های خوشحال شدنت رو شناختم و استادش شدم ✨💕هروقت که تو موفقی من کنارت واقعا احساس آرامش بیشتری رو دارم✨💕اینکه تو حمایتم میکنی و هرراهی که برم هم قدم منی باعث میشه بیشتر بدرخشم و احساس غرور کنم ✨💕تو جز به جز ظاهرت منحصر به فرده و من خداروشکر میکنم که به من تعلق داری ✨💕خوشحالم که بیشتر لحظاتمو کنار تو سپری میکنم تو ارزشش رو داری ✨💕تو بهم حس امنیت میدی وقتی اجازه میدی( میدان میدی) خودم باشم💕✨وقتی « همین که هستم» رو دوست داری و سعی نمیکنی عوضم کنی دلیل میشه که حس کنم خیلی کنارت خوشبختم ✨💕روز به روز بیشتر میفهمم که حق داشتم عاشقت باشم 💕✨اینکه منو می‌شنوی ،میزاری صحبت کنم، نقش منو کمرنگ نمیکنی و نادیده نمیگیری دلیل میشه واسه بیشتر عاشقت شدنم 💕✨