2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117078 بازدید | 17011 پست
مرسی که به فکر ما هم هستی مهر بانو گل🥰 😍♥️ من که عضو کانال شدم ان شاءالله که برای هممون مفید با ...

انشالله عزیزم ♥️😍

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دوستان عزیزم 🌷😀ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 💓💓💓چند ساعت پیش شومینه رو روشن کردیم چون احس ...

به به راه اندازی شومینه مباررررکه فاطمه جون

فلافل فریز شده واقعا دادرس و خیلی خوبه من اکثر فریزرم آماده میزارمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عشق من...عه،اقا حامد دی ماهی ین؟خب پسسسس، خودتو اماده کن واسه خرج حسابی😄

بعلههههههه 

بعد چی ازگل 

سالگرد ازدواج مون هم همون روزه من فقط سال اول دوتا کیک و دوتا برنامه متفاوت چیدم و از هم سواشون کردم 

سالهای بعد یه کیک 😂😂😂😂و همیشه یا گفتم ۱۲ دی سالگرد ازدواج یا تولد حامد 😂😂😂😂

دیشب نصفه شب یادم افتاده بود عذاب وجدان گرفتم که چرا اینجا واسه تو یادم نبود بنویسم سالگرد ازدواجمونه زدم به پیشونیم گفتم یادم رفت بنویسم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بعد می‌گفت چی 

گفتم واسش 

می‌گفت راجب اینم اگه روت میشه بنویس که تو روی کیک من همیشه میزنی هم جانی و هم جانانی 

یا جان و جهان من تویی با تم قرمز یا نارنجی 

آدم نمیدونه باید کادو بگیره یا کادو بده یادآوری میکنی 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 

امسال باید متفاوت باشم راست میگه 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام سلاااام امروز گرفته بود حالم تا اینکه دوستم زنگ زد گفت بریم بیرون خلاصه کلی خندیدم و خوش گذشت . ...

وای مهدیس بطری آب عالی بود 😂😂 

راستی مهدیس جان به پیشنهاد دخترا ما قراره بریم تاپیک که من بازش کردم یه موقع گممون نکنی عزیزم اونجا سر بزن آخه نمیشه لینک گذاشت

همیشه به خوشی خرج کنی 💖🥰 واما راهکار ۱)به فکر وام باش۲)یه سرقت مسلحانه به کارت همسری 😅که مورد دوم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂سرقت مسلحانه 😂😂😂😂😂همین مونده آزگل با یه کارد پنیر خوری امین رو تهدید کنه 😂😂😂😂😂وای تصورشم قشنگه

قربونت برم عزیزم...اره واقعا‌مامانا عشقن...ساحل منم نسبت بهش‌محتاط بودما‌‌‌‌‌‌‌‌‌...سعی میکردم‌ کنار ...

باز دل و جرات تو الله و اکبر داره 👏🏻🧿👏🏻🧿👏🏻🧿

یکی منو لایک کنه خدا خیرش بده❤

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

سلام از دیروز حالم خیلی بده خدا رو شکر این تاپیک و دیدم یکم ب خودم بیام و بتونم ببخشمش

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

ممنون مهربونادخترا من به نظراتتون احترام میزارم و الان پای یکی از تاپیک هام رو باز میزارم لطفا تشریف ...

سلاممممممم به سارای قشنگم ❤️ 

دست گلت درد نکنه پس ما میایم خونتون 

سلام‌ قشنگام... من عصر،یهو بسرم‌زد‌ مامانمو سوپرایز کنم...با شوهرم‌رفتیم‌یه کیک‌کوچولو خریدم‌واسش، ک ...

بهترین کار رو کردی آزی 😍😍😍😍😍

خدا مامانت رو برات حفظ کنه عزیزم

وای من عاشق سگم 👌👌👌👌 😍😍😍

😉😄😄😄😄😄😄 ابدا ب پولم دست نمیزنم ولی از خیلی وقت پیش بفکر مامانم بودم برا روز مادر براش کنار گز ...

حتما یچی خوب واسش بگیر‌محیا، 😉

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
فاطمه جان من از جوراب دادن به شکل واقعی یه خاطره دارم یه سال برای پدر شوهرم و پدر خودم دو تا پیراهن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 ببین چطور مسبب خیر شدن باباها 

یه سال سنگ تموم بزار واسش از یاد و خاطرش بره 

انگار آقایونم زیادی اهمیت میدن و یادشون میمونه 

منم دوستشون دارم از فاصله 2 متری 😁خونه دختر عمم میرم یه بچه گربه خیلی کوچولو اومده بود تو حیاطشون پ ...

😄

ولی منم گربه رو واسه نگهداری ندوست 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖