2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117052 بازدید | 17011 پست
واییییییییییییی مبارکه مبارکه به دل خوش خدای من من اصلا حواسم به روز زن و مرد نبود حامد هم دی ماهیه ...

مرسی عشق من...

عه،اقا حامد دی ماهی ین؟

خب پسسسس، خودتو اماده کن واسه خرج حسابی😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
دخترا۲ روز دیگه تولد مامانمه...۲دی روز مادر ( زن ) و ۲۵ دی روز مرد هستش...۱۹ روز بعدش تفلد شوهرمه، ح ...

همیشه به خوشی خرج کنی 💖🥰 

واما راهکار

۱)به فکر وام باش

۲)یه سرقت مسلحانه به کارت همسری 😅

که مورد دوم راحتتره😂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارررررررک باشه عزیزدلم سایه شون مستدام 🫀💘🫀💘🫀💘🫀💘دسستتون درد نکنه مگه میشه خوشحال نشه 🍓😍🍓 ...

قربونت برم عزیزم...

اره واقعا‌مامانا عشقن...

ساحل منم نسبت بهش‌محتاط بودما‌‌‌‌‌‌‌‌‌...سعی میکردم‌ کنار داداشی باشم ک بخوام‌نازش کنم،خیلی بزرگ بود 

پانته آ لا اقل تو بیا تو تیم من 🤣🤣

من بازیکن آزادم 😂😂 

دیگه تو که خودت ورزشکاری 🤣🤣🤣

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام عزیزم چقد کار خوبی کردی دمت گرم واقعا تولدش مبارک انشالله ۱۲۰ سال عمر با عزت کنار عزیزانش داشته ...

قربونت عزیزم‌‌‌...

ولی من عاشق حیوونام محیا🥺

حالا ک دارم دقت میکنم فقط آزی نیست 🙃🙃🙃🙃۲ دی روز مادر ۲۵ دی هم روز پدر هم تولد آبجیم آقا من رد دا ...

دیدین.... خوب شد بیدارتون‌کردم 😂

پس انداز ... پَرررر😄

همیشه به خوشی خرج کنی 💖🥰 واما راهکار ۱)به فکر وام باش۲)یه سرقت مسلحانه به کارت همسری 😅که مورد دوم ...

اصلا عالیییی😄😄😄👌🏻👌🏻👌🏻

پانته جونم💓اسم دوره روغن مالی که گفتی چیه؟ برم سرچ کنم گوش کنممن فقط روغن زیتون میکشماونم چند شب یک ...

عزیزم  این دوره هاش تو کانال ایتا نیستش 

داخل کانال حتما دیدی که لینک اپ اینلایت رو میزارن 

این دوره ها داخل اپ هستند و تا چند ماه پیش همشون پولی بودن که الان اکثریت  رو رایگان کردن  ، اگه دوست داشتی اپ رو نصب کن کلی مطلب عالی داره 🥰😍

وااای آره جوشن کبیر خیلی منم دوسش دارم  💖😚

دیدین.... خوب شد بیدارتون‌کردم 😂پس انداز ... پَرررر😄

😉😄😄😄😄😄😄 ابدا ب پولم دست نمیزنم 

ولی از خیلی وقت پیش بفکر مامانم بودم برا روز مادر 

براش کنار گزاشتم 

آبجیمم با شوهر میریم 😎

روز پدرم با تبریک گولشون میدم😄😄😄😄

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

من بازیکن آزادم 😂😂 دیگه تو که خودت ورزشکاری 🤣🤣🤣

پس باهات قرار داد میبندم 

😉

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اصلا عالیییی😄😄😄👌🏻👌🏻👌🏻

😁😁😁😁