2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117061 بازدید | 17011 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلاااام امروز گرفته بود حالم تا اینکه دوستم زنگ زد گفت بریم بیرون خلاصه کلی خندیدم و خوش گذشت . ...

سلام...یا خداااا

نکن خواهررررم...

من‌از دعوا بشدت‌گریزانم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام‌ قشنگام... 

من عصر،یهو بسرم‌زد‌ مامانمو سوپرایز کنم...

با شوهرم‌رفتیم‌یه کیک‌کوچولو خریدم‌واسش، کادو هم  لباس خریدم.

رفتیم‌خونش...کلی خوشحال شد...

داداش‌کوچیکمم یه سگ‌ژرمن خریده بود،چقد عاشقش شدم، یه دخترِ ،اسمشم‌ اِمِلی یه😁 خیلی ناز بود ....

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
دقیقا چیکار باید بگنم?گام اول چیه؟

لیست تمرینات جدیدمون توی تاپیک سارا جون  @00nilay    هست چک کنین عزیزم 

ما الان شکر گذاری و نامه به فرشته ها واسه درخواست خواسته مون و تکرار جملات مثبت رو انجام میدیم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
اینو چ موقعه بخوریم

دو ساعت قبل ناهار

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خیلی ممنونم😅اخه یه گل تکی دارم میخوام حتما اون بشه دسته گلم دورش تزئین شه واینکه سبکه وظریف آره متف ...

خیلی خوشگله ❤️ 🫶🏻 

چ جالب، ینی‌اینا رو‌بخوریم اگه درد واینا بیاد سراغمون‌ینی‌مشکل داریم؟ باخوردن اینا نشون‌داده میشه!!! ...

اره عزیزم اینجوری عمل می‌کنه که اگه سردی نفخ و یه چیز سطحی از ورم باشه رو درمان می‌کنه اگه خدایی نکرده التهاب یا ورم شدید زخم معده یا روده و مشکلات حاد باشه دو سه روزه نشون میده 

احساس سیری و سلامت معده و روده و تنظیم اسید معده و.. جز خوبی هاشه 

به روی چشم عزیزمفقط پیشاپیش معذرت می خوام اگه گاهی بخاطر شرایط روزمرگیم کمتر بتونم بیام البته اینجا ...

عزیزدل منیییییییی چشمت بی بلا 

یکی منو لایک کنه لطفا 🩷

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

دخترا۲ روز دیگه تولد مامانمه...۲دی روز مادر ( زن ) و ۲۵ دی روز مرد هستش...۱۹ روز بعدش تفلد شوهرمه، ح ...

واییییییییییییی مبارکه مبارکه به دل خوش 

خدای من من اصلا حواسم به روز زن و مرد نبود حامد هم دی ماهیه با این حساب منم سه تا رو افتادم 🥺🥺🥺🥺 

سارا گل ختمی بخر با ماست برگ هاشو قاطی کن و به پوستت بزن عالیه واسه آبرسانی پوست و اینکه گلبرگ چای ت ...

به به دست فاطمه مون درد نکنه 

خانوم گل