2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 115859 بازدید | 16847 پست
اره سارا جون حتما دو سه دوره پریودی امتحانش کن هر روز پریود از روز اول تا آخر با شکم سبک بخور و ولرم ...

زنیان و سیاهدونه هم هرروز بخورین یادم رفته بنویسم 

اگه کسی مشکل  روده و معده داشته باشه و خودش متوجه نباشه فوری نشون میده درد میگیره یا حالت تهوع یا تب 

قطع کنین و فوری بفکر درمان باشه 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله 😍😍😍😍😍😍ماهم اینجا واست کر میکشیم 🥳🥳😏🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️اللهم ص ...

خیلی ممنونم😅اخه یه گل تکی دارم میخوام حتما اون بشه دسته گلم دورش تزئین شه واینکه سبکه وظریف آره متفاوت هم هست😅🤩

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اره سارا جون حتما دو سه دوره پریودی امتحانش کن هر روز پریود از روز اول تا آخر با شکم سبک بخور و ولرم ...

مرسی عزیزممم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
زنیان و سیاهدونه هم هرروز بخورین یادم رفته بنویسم اگه کسی مشکل روده و معده داشته باشه و خودش متوجه ...

چ جالب، ینی‌اینا رو‌بخوریم اگه درد واینا بیاد سراغمون‌ینی‌مشکل داریم؟ باخوردن اینا نشون‌داده میشه!!! بارکلااااا

نه گلم همون دوتا تاپیک که زدی یکی رو از حالت قفل خارج کنی ما همه بیایم گزارش بدیم و چت کنیم وکمک کنی ...

به روی چشم عزیزم

فقط پیشاپیش معذرت می خوام اگه گاهی بخاطر شرایط روزمرگیم کمتر بتونم بیام البته اینجا حالم خیلی خوبه سعی میکنم بیشتر بیام

😍🍓😍🍓😍🍓آفررررین خانوم گل خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️

مرسی همچنینن🥰😍😍😍😍😍💖💖💖💖❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷🩷🩵🩵🩵🩵🩵

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

دخترا

۲ روز دیگه تولد مامانمه...

۲دی روز مادر ( زن ) و ۲۵ دی روز مرد هستش...

۱۹ روز بعدش تفلد شوهرمه، حالا من‌چ‌کنم😂😂😂😂

۷دی تولد زن داداش کوچیکمه

۱۰ دی هم‌تولد دختردادشم و مامانش ک زن‌داداش بزرگمه،۱۴ دی هم‌تولد داداش کوچیکه و ۲۰ دی باز داداش بزرگمه...

حالا بنظرتون آزگل ب چند تومن‌پول نیاز دارد؟🤣